Dolar 32,2687
Euro 34,7687
Altın 2.400,14
BİST 10.189,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Deneyimli siyasetçi Ekşi dünyaya kafa tuttu!

Deneyimli siyasetçi Ekşi dünyaya kafa tuttu!
20 Mart 2020 21:51 | Son Güncellenme: 20 Mart 2020 21:57
636

AHA.Tuzla Orhanlı Eski Belde Belediye Başkanı Cemil Ekşi yine açtı ağzını yumdu gözünü

Tuzla Orhanlı Beldesi Eski Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla Belediye Başkan Adayı Cemil Ekşi bugün yine açtı ağzını yumdu gözünü! Kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine gündeme bomba gibi düştü. İşte Ekşi’nin paylaşımı.

Deneyimli siyasetçi emperyalist güçlere kafa tuttu Ekşi mesajında şu görüşlere yer verdi, Dünyanın bütün masum milletlerine ve çocuklarına, kadınlarına, yaşlılarına elde ettiğiniz silah ve ekonomik güçle zulüm ediyorsanız; mazlum insanların ahı mutlak ergeç bütün insanlıktan hesap soracaktır. Elde ettiği gücü; her türlü din ve inanca sahip mazlum insanlar ve toplumlarBaşlan üzerinde zülm ederek uygulayanlar da inanın mutlaka hesap verecektir. Bu Covit 19 virüsü karşısında bugün dünyanın en gelişmiş silahları şu an bir işe yaramıyor , dünyanın en büyük ekonomileri en büyük acı kayıpları veriyor. Demek ki neymiş alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste….

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.