Dolar 32,2769
Euro 34,9628
Altın 2.448,91
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 24°C

“Cansu Acar’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Mesajı: Özgürlüğü ve Demokrasiyi Kutluyoruz”

“Cansu Acar’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Mesajı: Özgürlüğü ve Demokrasiyi Kutluyoruz”
29 Ekim 2023 10:59 | Son Güncellenme: 29 Ekim 2023 22:00
655

HABERMAX.Cansu Acar, HaberMax Yayın Kurulu Başkanı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamak amacıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajı, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına ve Cumhuriyet’in önemine dikkat çeken anlamlı bir ifadelerle doluydu.

Cansu Acar, Cumhuriyetin Türk halkına getirdiği özgürlüğü ve demokrasiyi vurguladı. Cumhuriyetin olmadığı bir dönemde, insanlar özgürce fikirlerini ifade edemez ve yazılarını kaleme alamazdı. Bu nedenle Cumhuriyeti korumanın, bu değerleri sürdürmenin, ve Cumhuriyetin mirasına sahip çıkmanın bir görev olduğunu belirtti.

Ayrıca, Cansu Acar mesajında şehitlere özel bir vurgu yaptı. Cumhuriyetin kurulmasında büyük emek veren ve bu güzel mirası bize armağan eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi ve mekanlarının cennet olmasını temenni etti. Bu, Cumhuriyetin kuruluşunda hayatlarını kaybedenleri ve vatanları için fedakarlıkta bulunanları anmak için önemli bir hatıra oldu.

Ayrıca, Cansu Acar, Orta Doğu’da yaşanan olayları da yakından takip ettiğini vurguladı. Bu bağlamda, Atatürk’ün “Yurtta sulh, cihanda sulh” sözünü hatırlattı ve barışın ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Bu söz, Türkiye’nin içinde ve dışında barışın savunulmasının önemini anlatan bir ilkeyi temsil eder.

Cansu Acar’ın bu mesajı, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü coşku ve saygıyla kutlamak amacıyla yazılmıştır ve Cumhuriyetin değerlerini koruma, demokrasiye ve özgürlüğe olan bağlılığı vurgular.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.