Dolar 32,2772
Euro 35,0355
Altın 2.473,33
BİST 10.543,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

“Can Erzincan Projesiyle Coşkulu Bir Buluşma: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan’da Şişli Modelini Tanıttı”

“Can Erzincan Projesiyle Coşkulu Bir Buluşma: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan’da Şişli Modelini Tanıttı”
6 Ağustos 2023 02:51
156

HABERMAX.Erzincanlı hemşehrilerimizin yüreklerinde taşıdığı heyecanı, bugün daha da büyük bir coşkuyla yaşıyoruz. Çünkü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Can Erzincan projesi için şehrimize geldi. Bu özel ziyaret, Erzincanlıların yıllardır beklediği bir anı ve heyecan dolu bir buluşmayı beraberinde getiriyor.Resim

Şişli Modeli olarak da bilinen Can Erzincan projesi, başta İstanbul Şişli olmak üzere birçok şehirde başarıyla uygulanmış ve büyük takdir toplamış bir belediyecilik modelidir. Bu modelin Erzincan’da hayata geçirilmesi, şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir fırsattır.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde, şehrimizin ihtiyaçları ve potansiyelleri masaya yatırılacak, projeler ve çözümler tartışılacaktır. Can Erzincan projesinin uygulanmasıyla birlikte, şehrimizin altyapısı güçlendirilecek, sosyal ve kültürel alanlarda önemli adımlar atılacaktır.

Erzincanlılar olarak, bu anlamlı ziyaretin getireceği değişim ve gelişim için umut doluyuz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun şehrimize gösterdiği ilgi ve desteği görmek, Erzincan’a olan güveni ve önemini bir kez daha pekiştiriyor.

Şehrimizin yönetimine ilişkin yapılan bu ziyaret, Erzincanlıların beklentilerini ve taleplerini de yansıtmaktadır. Halkın doğrudan katılımı ve temsilinin sağlanacağı Can Erzincan projesi, demokratik bir belediyecilik anlayışını beraberinde getirecektir.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun CanErzincan projesiyle ilgili yapacağı açıklamalar ve sunacağı vizyon, hemşehrilerimizin geleceğe dair umutlarını artıracak ve şehrimizi daha güçlü yarınlar için motive edecektir.

Bu önemli ziyaret, Erzincan’ın kalkınması ve gelişmesi için bir dönüm noktası olacaktır. Şehrimizin potansiyellerinin değerlendirilmesi ve halkın katılımıyla şekillenen yönetim anlayışı, Erzincan’ın çehresini değiştirecektir.

Bugün, sadece Erzincanlılar olarak heyecanlı değil, aynı zamanda umutlu ve coşkulu bir şekilde bu özel günü bekliyoruz. Can Erzincan projesinin hayata geçirilmesiyle, şehrimizin adını daha da ileri taşıyacağına inanıyor, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na şehrimize gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

Erzincanlılar olarak, bu büyük günün getireceği değişimi ve gelişimi dört gözle bekliyoruz. Birlikte daha güçlü yarınlar için omuz omuza vererek, Can Erzincan projesinin hayata geçirilmesinde aktif rol alacağımızı belirtmek istiyoruz. Şehrimizin güzellikleri ve değerleri için bir araya gelmek, ortak bir paydada buluşmak için bu önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz.

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Can Erzincan Projesi İçin Şehrimize Gelişi, Heyecan Dolu Bir Buluşmayı Beraberinde Getiriyor”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.