Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “Muhafazakar Muhafazakar Değil, Atatürkçü Atatürkçü Değil.”

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: “Muhafazakar Muhafazakar Değil, Atatürkçü Atatürkçü Değil.”
5 Ağustos 2023 19:59
115

HABERMAX.Türkiye siyasi sahnesinin önemli isimlerinden olan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Düzce’de partisinin il teşkilatı yöneticileriyle bir araya gelerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Baş, burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin sosyal ve kültürel açıdan zor bir dönemden geçtiğini belirterek, toplumun bölünme ve çatışma eşiğine geldiğini ifade etti. Siyasetin, ülkeyi bu noktaya getiren en önemli etken olduğunu vurgulayan Baş, içi boşaltılmış ideolojiler ve kadroların toplumu yanıltmaya çalıştığına dikkat çekti.

Türkiye’de milliyetçiyim diyenlerin aslında emperyalist ve anti-milliyetçi olduğunu, Atatürkçüyüm diyenlerin Atatürk’le gerçek bir bağının olmadığını ve muhafazakarlık iddiasında olanların din ve diyanetle alakasının olmadığını ifade eden Baş, gerçek Atatürkçü, milliyetçi, cumhuriyetçi ve dini değerlere bağlı insanların ülkenin yönetiminde olması gerektiğine vurgu yaptı.

Bu nitelikleri taşıyan ve Türkiye’nin gerçek kurtuluşu için çaba sarf edecek bir irade ve kadronun Bağımsız Türkiye Partisi dışında olmadığını belirten Baş, siyasi arenada ülkenin gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak amacıyla mücadele ettiklerini dile getirdi.

Konuşmasında Türkiye’nin ekonomik durumuna da değinen Baş, iktidarın ülkenin varlıklarını satmak suretiyle ekonomik güç yaratmaya çalıştığını ve bu durumun sonuçlarının ağır vergiler ve enflasyon olarak vatandaşlara yansıdığını ifade etti. Yabancı ülkelere toprak satışı ile elde edilen gelirlerin vatandaşlıklar karşılığında verildiğine dikkat çeken Baş, bu durumun ülkenin geleceğini riske attığına ve Filistin örneğinde olduğu gibi toprak kaybına yol açabileceğine dikkat çekti.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın açıklamaları, Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal, kültürel ve ekonomik zorluklara dair dikkatleri bir kez daha siyasetin önemine çevirdi. Baş’ın ifade ettiği gibi, ülkenin gerçek ihtiyaçlarına yönelik çözümler ve milli değerlere bağlı bir siyasi irade, Türkiye’nin kurtuluşu ve geleceği için önemli bir rol oynamaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.