Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapımını üstlendikleri yeni Gölbaşı Belediye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapımını üstlendikleri yeni Gölbaşı Belediye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.
3 Haziran 2023 16:40
166

HABERMAX.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yapımını üstlendikleri yeni Gölbaşı Belediye Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde yerle bir olan Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaralar Bolu Belediyesi’nin de destekleriyle sarılmaya devam ediyor.

6 şubatta peş peşe yaşanan iki büyük deprem sonrası tüm imkanlarını seferber eden Bolu Belediyesi, Gölbaşı ilçesine tırlar dolusu temel gıda malzemeleri, temiz su tankları, mutfak tüpleri gönderdi. Ayrıca ilçede altyapısı zarar gören bölgelere de malzeme desteğinde bulundu.

Bunlarla da yetinmeyen Bolu Belediyesi, yıkılan Gölbaşı Belediyesi hizmet binasının yapımını da üstlendi. Başkan Özcan’ın talimatıyla yapımına başlanılan bina bitme aşamasına gelirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’da çalışmaları yerinde görmek ve ilçe halkıyla bir araya gelmek üzere Perşembe günü Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine geldi.

Başkan Özcan Gölyaka ilçesinde, İlçe Belediye Başkanı İskender Yıldırım ve beraberindekilerle birlikte ilk olarak Bolu Belediyesi’nin yaptırdığı yeni Gölbaşı Belediyesi Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Kazandırılan binayı gezen Özcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yıldırım ile binanın tabelasını da astı.

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, Bolu Belediye Başkanı’na destekleri için teşekkür ederek “Tanju Başkanımız depremin birinci gününden beri Gölbaşımıza ve hatta köylerimize karşı desteğini eksik etmedi. Belediyemizin çok büyük ihtiyacı olan hizmet binamızı da çok büyük bütçeyle ilçemize kazandırdı. Başta Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a, Bolu halkına ve belediye meclis üyelerimize çok büyük şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Gölbaşı halkının her zaman yanında olacaklarını söyleyerek “Depremin bir ve ikinci günü buraya gelmiştik sonra tekrar geldik. Depremden bu yana İskender Başkan Gölbaşını büyük ölçüde toparlamış. Hatta asfalt çalışmalarına bile başlamış. Kendisini deprem döneminde tanıdım ama hikayesini bütün Türkiye’ye anlatıyorum. Örnek bir belediye başkanı. Gölbaşı için büyük bir şans. Kendisine daha önce söz vermiştik. Sözümüzü de yerine getirdik. Hizmet binamızı iki üç gün içerisinde kullanıma hazır hale getireceğiz. Normalde herkes kendi bölgesinde. Deprem bölgesinde şu mesajı da vermek istedik. Her şey seçimden ibaret değil. Üç günde kalmış olsa depremzede vatandaşlarımızı unutmadığımızı göstermek için bu ziyareti öne çektik. İskender Başkanımızı tanımaktan çok büyük mutluluk duydum. Gölbaşını yeniden imar edecek. İşi kolay değil. Bundan sonraki süreçte hep yanında olmaya gayret edeceğiz. Dün de konuştuk. Haziran ayında meclis kararlarını iki belediye de alacak. Kardeş belediye olmak için protokol imzalamak üzere Bolu’ya davet edeceğiz” diye konuştuİlçe halkı büyük ilgi gösterdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçede esnaf ve vatandaş ziyareti yaptı. Konteyner işyerlerini gezen ve Gölbaşılı vatandaşlara bir kez daha ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Özcan, yoğun ilgiyle karşılaştı. Gölbaşılı vatandaşlar, yaşadıkları iki büyük depremde ilk andan beri hem yardımlarıyla hem de bizzat ilçeyi iki defa ziyaret ederek destek olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a minnetlerini teşekkür ederek gösterdiler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.