Dolar 32,2446
Euro 35,0617
Altın 2.461,56
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Bölgemizin sevilen usta gazetecisi Hamit Çulha Coronaya yakalandı

Bölgemizin sevilen usta gazetecisi Hamit Çulha Coronaya yakalandı
4 Eylül 2020 21:37 | Son Güncellenme: 4 Eylül 2020 21:43
691

AHA.Usta gazeteci Hamit Çulha koronavirüse yakalandı. Telefonda konuştuğumuz Çulha, “Sizlerden bol dua istiyorum” diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

Çulha, sağlık durumuna ilişkin habermax.net haber sitesini arayarak “Dualarınıza ihtiyacım var. Lütfen maske ve sosyal mesafe konusunda çok hassas davranın.
Bir haftadır Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde tek odalı bir yerde yatıyorum. Çektiğimi bir ben bir de Allah bilir” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Hamit Çulha sosyal medya hesabında “Coronaya yakalandım. Durumum kritik telefonla aramayın açacak halde değilim. Hepinizden dua bekliyorum” mesajını paylaştı.

Deneyimli gazeteci Hamit Çulha’ya biz de habermax.net ve www.ensonhaber34.com ailesi olarak İmtiyaz Sahibi Cansu Acar adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.