Dolar 32,3672
Euro 34,6943
Altın 2.398,13
BİST 10.164,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

BİLİŞİM SEKTÖRÜNÜN DENEYİMLİ İSMİ İBB’DE

BİLİŞİM SEKTÖRÜNÜN DENEYİMLİ İSMİ İBB’DE
5 Temmuz 2021 09:46
224

AHA.Bilişim sektörünün deneyimli ismi Filiz Doğan, İBB bağlı kuruluşlar ve iştiraklerinin teknoloji seçimi ve yönetimi, İstanbul’un akıllı şehircilik yolcuğunun koordinasyonu gibi alanlarda Başkan Danışmanı olarak görevlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir hayatına değer katan uygulamalarına güç katmak için bilişim sektörünün deneyimli ismi Filiz Doğan’ı göreve getirdi. Doğan, İBB birimlerinin bağlı kuruluşları ve iştiraklerinin geleceğin İstanbul’unu planlanmasında Başkan Danışmanı olarak görev alacak.

1968 yılında Adapazarı’nda doğan Filiz Doğan, 1989 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdi. Mezuniyetinden sonra yine ayni üniversitede MBA programına katıldı.

Doğan, Login A.Ş. ve Oracle dahil olmak üzere bilişim sektörünün önemli kurumlarında görev yaptı.  Oracle’a 1995 yılında Veritabanı Satış Danışmanı olarak katılan Filiz Doğan, 1999-2000 yılları arasında Oracle’ın Amerika’daki Merkezi’nde Veritabanı Ürün Müdürü pozisyonunda çalıştı.

2000 yılında Teknoloji Satış Danışmanlığı Yöneticisi göreviyle Türkiye’ye geri dönen Doğan, 2011 Ekim ayı itibariyle Oracle Türkiye Genel Müdürlüğü pozisyonuna getirildi. Sonrasında bu görevine ek olarak Levant, Kuzey Afrika ve Mısır`ın da dahil olduğu bölgeyi yönetti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.