Dolar 32,3737
Euro 34,7104
Altın 2.393,67
BİST 10.159,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ VE BASIN TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN EKİCİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ VE BASIN TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN EKİCİOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİ
13 Aralık 2021 16:30 | Son Güncellenme: 13 Aralık 2021 16:32
259

HABERMAX.Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş, ilimizde resmî ilan alan gazete temsilcileriyle birlikte Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nu ziyaretimize gelerek gündeme ve yerel medyanın sorunlarına ilişkin görüş alış verişinde bulundular.

Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Şube Müdür yardımcısı Engin Kaşdaş, yerel basının içinde bulunduğu sorunları ve talepleriyle ilgili Başkan Selahattin Ekicioğlu’na bilgiler verdi.

Döviz kurunun ardından yaşanan ekonomik sıkıntıların kısa sürede atlatılacağı umudunu taşıdıklarını belirten Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, “Yerel basının önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Özellikle yerel basının ekonomik sıkıntı içinde olduğunu da görüyoruz. İnşallah 2022 yılı ülkemiz için yatırım yılı olacak. Dolayısıyla yerel basınımızda bundan yararlanacak ve içinde bulunduğu sorunlar da hafifleyecektir. 2022 yılında uygulanacak resmi ilan fiyatları da yeni yılla birlikte yeniden belirlenecektir. Umarım bu da basınımızın ekonomik sorunlarına katkı sunacaktır.

Bizler yerel basına destek noktasında Belediye Başkanlarımızın da katkı sunduklarını biliyor ve teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da ülkede yaşanan ekonomik sorunların herkesi etkilediğinin farkında olduklarını dile getirerek yerel basının da bu olumsuz koşullardan maliyetlerin de artmasıyla birlikte daha da etkilendiğinin farkında olduklarını söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Yerel basınımız bir şehrin olmazsa olmazlarındandır. Yerelde yapılan çalışmaların takip edilmesi ve yapılan yanlışların da basın Ahlak ilkleri doğrultusunda halkla paylaşılmasında çok önemli bir yere sahip olduğunu düşündüğümüz yerel basınımız demokrasinin gelişmesi noktasında da çok önemli işlevlere sahiptir.

Biz, Kırşehir Belediyesi olarak bugüne kadar hiç ayrım yapmadan yerel basınımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Yerel basın bir toplumun aynı zamanda aynasıdır. Yerel basında da isteğimiz basın Ahlak ilkeleri doğrultusunda yapılan doğruları ve yanlışları doğru bir şekilde aktarmasıdır. Biz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yerel basına habercilik konusunda sipariş haber yaptırmayacağız ve onların görüş, öneri ve eleştirilerinden faydalanmaya devam edeceğiz.

Yapmış oldukları ziyaretten dolayı Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş, ilimizde resmî ilan alan gazete temsilcilerine teşekkür ediyorum.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.