Dolar 32,2781
Euro 35,0348
Altın 2.472,91
BİST 10.531,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

BEYMEN CLUB, YENİ SEZONDA DA ECZACIBAŞI DYNAVIT’IN STİL SPONSORU

BEYMEN CLUB, YENİ SEZONDA DA ECZACIBAŞI DYNAVIT’IN STİL SPONSORU
6 Ekim 2023 18:26 | Son Güncellenme: 6 Ekim 2023 18:27
83

HABERMAX.Türk voleyboluna kazandırdığı sporcularla modern Türk kadınının önde gelen temsilcilerinden olan Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün stil sponsoru 2023-2024 sezonunda da Beymen Club oldu.


Geçmişten günümüze kurulduğu günden bu yana mücadele ettiği tüm kulvarlarda en üst seviyeyi hedefleyen Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün sezon öncesi basın toplantısı gerçekleşti. Eczacıbaşı Dynavit oyuncuları, teknik kadro ve kulüp çalışanları basın toplantısında Beymen Club’ın modern ve yenilikçi tasarımları ile ilgi odağı oldu.

Eczacıbaşı Dynavit ve Beymen Club iş birliği ile 2020 yılında başlayan “Stil Yolculuğu” yeni sezonda da devam ediyor. Eczacıbaşı Dynavit için özel olarak tasarlanan, Beymen Club’ın özgün ve modern tasarım dili ile kadın sporculara stil ilhamı veren koleksiyon, ‘Onların stili sonuna kadar mücadele etmek. Bizim stilimiz onları sonuna kadar desteklemek’’ mesajının altını çiziyor.

Kadına ve kadın voleyboluna vermiş olduğu destekleri her geçen gün arttıran

Beymen Club, Eczacıbaşı Dynavit’le olan iş birliğinin devam edeceği mesajını yeni sezon için hazırladığı yeni koleksiyon ile bir kez daha vurguluyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.