Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

BAYOU Villas, Netflix’in popüler reality şovu ‘Dubai Bling’in ünlü oyuncularını Antalya’da ağırlayacak  

BAYOU Villas, Netflix’in popüler reality şovu ‘Dubai Bling’in ünlü oyuncularını Antalya’da ağırlayacak   
10 Haziran 2023 23:00
128

HABERMAX.Dünyada milyonlarca kez izlenen Netflix’in popüler reality şovu ‘Dubai Bling’in ünlü oyuncuları Farhana Bodi, Ebraheem Husni Al-Samadi ve DJ Bliss tatillerini özgün, şık ve konforlu yaşam alanlarından oluşan BAYOU Villas’ta geçirecek.  

Netflix’in gösterişli ve lüks yaşamıyla tanınan Dubai’nin en zengin sakinlerinin maceralarını anlattığı ‘Dubai Bling’ reality şovunun ünlü isimleri tatillerini geçirmek üzere misafirlerine ayrıcalıklı bir konaklamaya deneyimi sunan BAYOU Villas by Lara Barut Collection’a geliyor.

Büyük bir hayran kitlesine rakip olan ve dünyada milyonlarca kez izlenen ‘Dubai Bling’, bu göz alıcı kentin en zengin ve tanınmış isimlerinin parıltılı yaşamlarını, kimi zaman neşeli sohbetlerini kimi zaman da hararetli tartışmalarını içeren sürükleyici serilerden oluşuyor.

BAYOU Villas’ın sunduğu kişiye özel hizmetlerle unutulmaz bir tatil geçirecek reality şovun yıldızlarından Farhana Bodi ünlü bir blogger, influencer ve Dubai sosyetesinin aranılan isimlerinden. Serinin izleyicilerde büyük merak uyandıran karakteri Ebraheem Husni Al-Samadi ise Birleşik Arap Emirlikleri’nin ünlü şirketi Forever Rose’un kurucusu, CEO’su ve aynı zamanda Dubai ile ABD arasında mekik dokuyan ünlü bir iş insanı. Uluslararası üne sahip DJ Bliss (Marwan Younes Parham) ise Quincy Jones, Sean Paul, Usher, Kanye West, Flo Rida ve Black Eyed Peas dünyaca ünlü isim ve gruplarla gerçekleştirdiği projelerle ve aldığı prestijli müzik ödülleriyle de adından söz ettiren bir isim.

Tatillerini Türkiye’nin turizm merkezi Antalya’da, Akdeniz’in eşsiz doğasıyla içe içe bir konumda bulunan, geniş ve konforlu alanlarıyla pek çok ayrıcalıklı seçenekler sunan BAYOU Villas’ta geçirecek bu üç ünlü isim otelin kişiye özel sunduğu hizmetlerle hem dinlenip hem de yeni projeleri için enerji depolayacak.

BAYOU Villas’ta tamamen “sizin için” bir tatil deneyimi      

Tamamen “sizin için” bir konaklama deneyimi sunan BAYOU Villas’ta mimariden kişiye özel dokunuşlara kadar her türlü detay incelikle düşünülmüş durumda. 50 yılı aşkın tecrübesiyle BARUT Hotels’in yenilikçi konsepti BAYOU Villas by Lara Barut Collection 25 bin m2’lik bir alan boyunca uzanan 24 müstakil villadan oluşuyor ve titiz ve yenilikçi yaklaşımıyla otel konaklama deneyimine yeni bir boyut getiriyor. 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı bu villalardan her birinin kendine ait bir bahçesi ile tatlı suyla ve deniz suyuyla doldurulmuş havuzu var. Ekim 2022 itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başlayan BAYOU Villas’ın 1 yatak odalı villaları hariç tüm villalarında buhar banyolu Türk Hamamı, masaj odası, sauna, spor salonu, bilardo yer alıyor. 4 yatak odalı villalarda ise tüm bu olanaklara ek olarak piyano bulunuyor. 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.