Dolar 34,2271
Euro 37,2249
Altın 2.994,53
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 19°C

BAYİM OLUR MUSUN? FUARINDA MARKALAR YENİ BAŞARI HİKAYELERİ YAZACAK!

BAYİM OLUR MUSUN? FUARINDA  MARKALAR YENİ BAŞARI HİKAYELERİ YAZACAK!
3 Ekim 2024 14:13
44

HABERMAX. Büyümelerine ivme kazandırmak isteyen markalar, bu yıl da Bayim Olur Musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda girişimci ve yatırımcılarla bir araya gelecek.  17-20 Ekim tarihlerinde MedyaFors Fuarcılık tarafından düzenlenen organizasyonda, yüzlerce marka kendisini daha geniş tüketici kitlesiyle buluşturup yeni başarı hikaye-leri yazmasına katkıda bulunacak iş ortağına kavuşurken çok sayıda yatırımcı, giri-şimcilik dünyasına adım atacak.

Türkiye’nin ilk ve tek franchising ve markalı bayilik fuarı “Bayim Olur Musun? Fran-chising & Markalı Bayilik Fuarı, bu yıl 22’nci kez markalarla yatırım fırsatı arayan girişimcileri buluşturacak. 17-20 Ekim 2024 tarihleri arasında MedyaFors Fuarcılık tarafından İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarda çok sayıda sektörden yüzlerce marka, yeni ve uzun soluklu iş anlaşma-larına imza atarak büyümesine ivme kazandıracak. Yatırımcılar da franchise iş mo-deliyle kendi işlerinin sahibi olacak, kalıcı ve sürdürülebilir kazanç fırsatları yakala-yacak.

Kazancına kazanç eklemek isteyenleri davet ediyoruz”

Türkiye’nin en genç, en dinamik ve en hızlı büyüyen gayrimenkul franchise markası REDSTONE, son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da bayilik ve franchise sek-törüne büyük katkılar sağlayan Bayim Olur musun? 22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın ana sponsoru. REDSTONE Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş, “Gayrimenkül sektö-ründe hızlı, sağlam ve emin adımlarla yürüyen, 11 ülkede 155 franchise ofisine ulaşan %100 Türk markası REDSTONE olarak, kendi işinin patronu olmak ve kazancına kazanç eklemek isteyenleri, 17-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Bayim Olur musun? 22. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndaki REDSTONE standına davet ediyoruz” diyor.

Yeni iş fırsatları sunarak sektördeki sinerjiyi artırıyor”

Maydonoz Döner Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şeyhin, 22. Bayim Olur Mu-sun? Fuarı’na bir kez daha katılmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirti-yor. Geçen yıl markanın yatırımcılardan gördüğü yoğun ilginin Maydonoz Dö-ner’in sektördeki gücüne güç kattığını ifade eden Şeyhin, sözlerini şöyle sürdü-rüyor: “Bu fuar, sadece markaların tanıtımını yapmakla kalmıyor; aynı zaman-da yeni iş fırsatları sunarak sektördeki sinerjiyi artırıyor ve girişimciler için il-ham verici bir platform sağlıyor. Maydonoz Döner olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da doğru yatırımcılarla buluşmayı hedefliyoruz. 6 ülkede 340’ı aşkın şube-mizle yer alan markamızın güçlü büyüme stratejilerini ve fırsatlarını bu prestijli fuar aracılığıyla yatırımcılarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Türkiye’nin girişimcilik ve franchise dünyasına katkı sağlayan bu fuarın bir parçası olmak bizim için değerli.”

Büyük bir franchise networkü oluşturacağız”

Duvar kağıdı ve ev tekstilinin güçlü Türk markası AdaWall da 2023 Eylül ayında Bayim Olur Musun? Fuarı ile başlayan franchise ağını 2024 Eylül ayı itibarıyla 17 ilde 19 mağazaya ulaştırdı. İkinci kez katılacakları fuar için altyapı hazırlıklarını tamamladıklarını belirten AdaWall Genel Müdürü Hakan Güzel, ”2025’te mağaza sayımızı 40 a çıkarmayı hedefliyoruz. Büyük bir franchise mağaza networkü oluşturmak ve dijitalleşme faaliyetlerimizi hızlandırmak 2025 içim en büyük hedeflerimiz arasında” diyor.

Hızlı büyüme hedeflerimizi paylaşacağız”

Dünyanın lider İngilizce dil okulu Wall Street English de kendi işini kurmak is-teyen girişimcilerle bir araya gelmek amacıyla Türkiye’nin en büyük franchi-sing fuarına katılmaya karar verdi. Wall Street English Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ümit Aşık, “35 ülkede 400’den fazla şubemizle Wall Street English’in Türkiye’de hızlı büyüme hedeflerini ve detaylarını Bayim Olur Musun? katılımcı-larıyla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” diyor.

Markalarımızı doğrudan yatırımcılarla buluşturacağız”

Keban Food ve markaları Burger Yiyelim, Et Yiyelim ve Tavuk Yiyelim olarak geçtiğimiz yıl Bayim Olur Musun? Fuarı’na katılmıştı. Katılım sonrası yatırımcı-lardan büyük ilgi gördüklerini dile getiren Keban Food İş Geliştirme ve Franchi-se Direktörü Tolga Bayraktar, “22. Bayim Olur Musun? Fuarında da markaları-mızı doğru yatırımcılarla buluşturacağız, yurt içi yurt dışı büyümü hedeflerimizi gerçekleştireceğiz” diyor.

Büyük bir etki yaratmayı hedefliyoruz”

Geçtiğimiz yıl Bayim Olur Musun? Fuarına katılan ve elde ettiği sonuçları bü-yük bir başarı olarak nitelendiren Waffle Works bu yıl da fuarın katılımcıları arasında. Waffle Works Cabra Loca markalarının sahibi Gokhan Akça, bu yıl da aynı tutkuyla hazırlıklarını sürdürdüklerini ve daha büykü bir etki yaratmayı hedeflediklerini söylüyor. Akça, “Fuar boyunca sunacağımız kumpir ve waffle çeşitleri ile damaklarda iz bırakırken markamızın eşsiz konseptiyle sektörde fark yaratmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl fuarda elde ettiğimiz büyük ba-şarı, markamızın ne kadar sağlam adımlarla ilerlediğini gösterdi. Bu yıl da aynı heyecan ve motivasyonla ziyaretçilerimizi ağırlamayı hedefliyoruz” diyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.