Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

TOKAT YENİ YEŞİL SANAYİ SİTESİ’NDE RESMİ İŞLEMLER TAMAMLANDI

TOKAT YENİ YEŞİL SANAYİ SİTESİ’NDE RESMİ İŞLEMLER TAMAMLANDI
30 Mayıs 2021 20:59
207

AHA.Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Yeni Sanayi Sitesi alanında resmi işlemlerin tamamlandığını çok yakında dolgu ve yapım çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

Tokat Yeni Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleriyle toplantı yapan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesindeki gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada, resmi işlemlerin tek tek tamamlanarak onaylandığını belirtti.

Yeni Yeşil Sanayi Sitesiyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şunları söyledi:

“Yeni sanayi sitemizin kurulumuyla ilgili toplantımızı icra ettik. Tokat’ta mevcut sanayi sitemizin taşınması en önemli gündem maddelerimizden biriydi. İlk başta 20’ye yakın ilin başlatmış olduğu bu çalışma, 4 şehre kadar indi. Bu iller arasında da Tokat Sanayi Sitesi en hızlı şekilde ilerleyen, süreci en iyi yürüten iller arasında yer aldı. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye olmak üzere, Bakanlığımıza, Bakanlarımıza, Valilerimize, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.Tokat ölçeğinde yapılması gereken ne varsa hepsi hızlı bir şekilde yapıldı. Sanayi alanının belirlenmesi, mülkiyet probleminin giderilmesi, bu alanın statüsünün sanayi alanı olarak belirlenmesi, belirlenen alanda sanayi yapılması sürecinin, Bakanlık sürecindeki evraklarına kadar, hem 2020 hem de 2021 yılında Tokat Sanayi Sitesinin yatırım planları arasına alınmasına kadar tüm süreçlerin hepsini alnımızın akıyla yürüttük.

Alanımızın zeminiyle alakalı raporlama ihalesi yapıldı, rapor sonucu Bakanlığımıza iletildi ve Bakanlığımızdan onaylanmış durumdadır. Plan Kote çalışmamız da Bakanlığımız tarafından onaylanmıştır.

Vaziyet Planı ve su basmanıyla alakalı konularda da tek tek tüm çalışmalarımız Belediyemiz ve Sanayi Kooperatifimiz tarafından yapılarak Bakanlığa iletildi. Bu çalışmalar çok titiz ve tek tek inceleniyor. İnşallah bu işimizde onaylandığında resmi süreç tamamlanmış oluyor. Geriye sadece yapım ihalesi kalıyor. Öncesinde dolgu ihalemizi yapacak daha sonra ise yapım ihalemizi yaparak, Sanayi Sitemizin yükseldiğini göreceğiz inşallah.Hiçbir hemşehrimizin aklına ‘acaba’ diye bir soru gelmesin. En kısa sürede bu alanda çalışmaların başladığını göreceğiz. Yeni, yeşil, ferah, çok daha büyüyebilen bir alanda esnaflarımız ticari faaliyetlerini yapabilecekler.

Tokat Belediyesi olarak bizler ve Tokat Yeni Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifimiz ve değerli üyeleri bu süreci iyi bir şekilde takip ediyoruz.

Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha güzel bir Tokat’ta, daha iyi bir sanayi sitesine kavuşacağız” dedi.

Açıklamanın ardından Başkan Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yapılacağı alanda Kooperatif üyeleriyle birlikte incelemelerde bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.