Dolar 32,2116
Euro 34,7859
Altın 2.421,13
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Battal ilgezdi Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğinin gecesine katıldı

Battal ilgezdi Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğinin gecesine katıldı
18 Mart 2019 13:07 | Son Güncellenme: 18 Mart 2019 17:33
773

AHA.İstanbul Zile Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğinin Ataşehir Salon Trio da yaptığı dayanışma gecesine katılım yoğundu CHP’nin Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi’de geceye iştirak ederek katkı sundu Başkan İlgezdi salona girişinde dernek yöneticileri kapıda karşıladı coşkuyla karşılanan Başkan  Şeyh Köyü Derneğinde katkısı olanlara teşekkür etti birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

İstanbul Zile Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğinin Ataşehir Salon Trio da yaptığı dayanışma gecesine katılım yoğundu CHP’nin Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi’de geceye iştirak ederek katkı sundu Başkan İlgezdi salona girişinde dernek yöneticileri kapıda karşıladı coşkuyla karşılanan Başkan  Şeyh Köyü Derneğinde katkısı olanlara teşekkür etti birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.İstanbul Zile Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneği ne katkı sunan başta Ataşehir Belediyesi olmak üzere Türk Halk Müziği ses sanatçısı Hasan Kartal’a Özlem Akyüz’e ÇAZDER Başkanı Hamza Azmaz ve yönetimine Toraman Dernek Başkanı Cengiz Taştan’a Başalan Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Yılmaz’a Aşık Veysel mahallesi muhtarı Hasgül Bakır ve eşine Seyit Karabulut’a İbrahim Kıvrak’a Kırmoluk Köyü adına Cemal Efe’ye Sevgi Hanım ve Leyla Hanım’a Durmuş Acar’a ve Salon Trio müdürü Hüseyin beye çiçek gönderen DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi’ye Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye İstanbulum gazetesinin değerli muhabiri Ali Bal’a Kent 24 Gazetesi imtiyaz sahibi Faruk Kos’a teşekkür ederizİstanbul Zile Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğinin geçtiğimiz günlerde Ataşehir Salon Trio da gerçekleştirdiği dayanışma gecesine CHP’nin Belediye Başkan adayı Battal İlgezdi katılarak Şeyh Köyü Eğitim ve Kültür Derneğine destek verdi İlgezdi salona girişinde üyeler ayakta alkışladı.

Türk Halk Müziği ses sanatçısı ve TV program yapımcısı Hasan Kartal söylediği birbirinden güzel Türkülerle geceye renk kattı.Başkan Durmuş Acar’ın yaptığı kısa selamlama konuşmasın’da Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Başkan Yardımcısı Abdullah Der’e katkılarından dolayı teşekkür etti Acar bizler bu ilçede yaşıyoruz İlgezdi gerçekten’de her daim sadece bizim derneğimize değil tüm Ataşehir’de ki derneklere yardım ve katkı sağlayan bir belediye başkanı dedi Başkan Durmuş Acar konuşmasında herkese çok teşekkür ederim diyerek’ten sözlerine son verdi.“ADALETSİZ TAKVİM UYGULADIK”

“Bunları sadece eleştirmekle bu iş yetmez” diyen İlgezdi, “Kendini toparlayacaksın, iktidara talip olacaksın. Bu iş bu kadar basit. Onun için önümüzdeki bu yerel seçimlerin iyi olacağını düşünüyorum. Güzel bir seçim olacağını düşünüyorum. Bu seçim 5 yılda bir yapılan sıradan bir seçimdir. Bu seçimleri farklı bir noktaya çekmenin anlamı yok. Bu seçimler muhtarların, meclis üyelerinin, belediye başkanlarının seçildiği seçimler. Vatandaş oy kullanmaya giderken, sağduyusunu kullanacak, oyunu kullanacak. Artık takım tutar gibi CHP, AK Parti, MHP yok. Yerel yönetim partisi yok. Yerel yönetimde inandığınız ne varsa, kim iyi yapıyorsa ona oyunuzu vereceksiniz. Bu kadar basit. Biz 10 senedir STK’lar ile diyaloglarımızı iyi tuttuk ama bir adaletsiz takvim uyguladık. Yani belediye ile ilişkisi olanlar bizden hizmet aldı. Olmayanlar alamadı. Şimdi yapacak bir şey var. STK’ları belediyenin bünyesine alacağım. Bir yönetim kurulu oluşturacağım. Bir müdürlük oluşturuyoruz ona bağlayacağız. Adaletsizlik sorununu burada çözeceğiz. Talepleri direkt buradan alacağız. Ataşehir‘de bütün STK’lara eşit şekilde davranacağız” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kemal Şanver ve sevgili oğlu Ali Şanver’in çaldığı davul zurna eşliğinde halaylarla ve Türkülerle gece son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.