Dolar 32,2172
Euro 34,7251
Altın 2.452,88
BİST 10.335,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Başkan Büyükkılıç Yine Sahaya İndi: Hatırlatmalarda Bulundu

Başkan Büyükkılıç Yine Sahaya İndi: Hatırlatmalarda Bulundu
4 Aralık 2020 14:54
3.262
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Selçuklu döneminde, 1267 yılında yapılan ve Kayseri Büyükşehir Belediyesince restore edilen Sahabiye Medresesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafların taleplerini dinleyip, helalinden bol kazanç dileyen Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla da sohbet etti. Bir hat sanatı yapan esnaf, Başkan Büyükkılıç’a Osmanlı lale kolonyası ikram ederken, geleneklerini bu medresede ayakta tutmaya çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Dr. Büyükkılıç, ecdat yadigari medrese ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Meydanı’nda Sahabiye Medresesi’nde bulunan kitap satışı yapan dostlarımızı ziyaret ettik. Ecdadın bu güzel eserinin içerisinde kitaplar satılıyor. Hem esnafa piyasayı sorduk, varsa bir talepleri onları dinledik, hem de oraya gelen vatandaşlarla sohbet ettik. Müslüman bir Türk evladına yakışır bir anlayış içerisinde hepsi dua ediyor, teşekkür ediyor. Pandemi dolayısıyla burada ikram hizmetleri verilemiyor. Bunun yanında herkes alışverişini yapıyor, kitaplarını alıyor, evinde eğitimini sürdürmeye çalışıyor. Yani mazerete sığınmıyorlar ve bir hareketlilik var. Mevlamızdan niyazımız bu Pandemi sürecinin bir an önce bitmesi, aynı zamanda da Cenab-ı Allah’ın bu güzel insanlara helalinden bol rızık versin diye dua ve temennide bulunuyoruz” diye konuştu.

Pandemi tedbirlerini de yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda bir kez daha hatırlatmalarda bulundu ve kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.