Dolar 32,2802
Euro 34,7191
Altın 2.397,12
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

BAŞKAN YAZICI, “TUZLA HALKIYLA SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”

BAŞKAN YAZICI, “TUZLA HALKIYLA SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”
13 Haziran 2022 13:29
217

HABERMAX.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nün son maçını izledi. Her iki takımın oyuncularını tek tek tebrik ederek, “Ben bütün arkadaşlarıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Hepsini çok seviyorum. Maddi ve manevi tüm desteklerimiz ile Tuzla halkıyla sporcularımızın yanındayız.” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nün son maçını tribünden izledi. Baştan sona kadar üstün bir oyun ortaya koyan Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Engelsiz Gaziantepspor kulübünü 70-46’lık skorla yenerek sezonu 10’uncu sırada tamamladı. Başkan Yazıcı, maç sonunda sahaya inerek hem Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü oyuncularını hem de Engelsiz Gaziantepspor kulübü oyuncularını mücadelelerinden dolayı tek tek tebrik etti. Başkan Yazıcı, maç sonunda yaptığı açıklamada “Ben bütün arkadaşlarıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Hepsini çok seviyorum. Maddi ve manevi tüm desteklerimiz ile Tuzla halkıyla sporcularımızın yanındayız.” dedi.
“TUZLA HALKIYLA SPORCULARIMIZIN YANINDAYIZ”
Başkan Yazıcı, maç sonrası duygularını şu şekilde ifade etti. “Tuzla Belediyesi Engelliler Spor takımımızın son maçında galip gelerek ligde kaldılar. Bir daha ki sezon için inşallah Tuzla’yı en iyi şekilde temsil edip, mücadele edeceklerine inanıyorum. Ben bütün arkadaşlarıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Hepsini çok seviyorum. Maddi ve manevi tüm desteklerimiz ile Tuzla halkıyla sporcularımızın yanındayız.” dedi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.