Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BAŞKAN YAVAŞ’TAN HIZLI MÜDAHALE İÇİN FİLYASYON EKİBİNE DESTEK

BAŞKAN YAVAŞ’TAN HIZLI MÜDAHALE İÇİN FİLYASYON EKİBİNE DESTEK
30 Eylül 2020 17:01
1.605

AHA.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde toplum sağlığını önceleyen çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle karantina altında olan vatandaşlara sağlık ekiplerinin hızlı müdahale edebilmesi ve gecikmelerinin önüne geçilebilmesi için filyasyon ekibinde yer alacak 300 taksicinin günlük giderlerini karşılayacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde toplum sağlığını önceleyen çalışmalarına devam ediyor.

   Daha önce de birçok yardım ve destek çalışmalarına imza atarak vatandaşların yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

Sağlık Bakanlığı ve Ankara Valiliği ile iş birliği yapan Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sürdürülen filyasyon çalışmalarında hızlı müdahale için görev yapan 300 taksicinin günlük giderlerini karşılayacak. Uygulamayla salgın nedeniyle karantina altındaki vatandaşlara gecikme yaşanmadan tıbbi müdahalenin yapılabilmesi amaçlanıyor.

   COVID-19 salgını nedeniyle halk sağlığını gözeten çalışmalara ara vermeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında bir yandan da ekonomik yönden zarar gören esnafa destek sağlamış olacak.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.