Dolar 32,3446
Euro 34,8281
Altın 2.407,16
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Başkan Terlan Kaya: yeniden seçilerek güven tazeledi

Başkan Terlan Kaya: yeniden seçilerek güven tazeledi
7 Temmuz 2021 21:30 | Son Güncellenme: 9 Temmuz 2021 09:56
250

AHA.Geçtiğimiz günlerde S.S.Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 15.olağan genel kurul toplantısı yapıldı, mevcut Başkan Terlan Kaya, göreve yeniden seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde zaferini ilan eden. Başkan Kaya devletin salgın sürecinde sağladığı hibe ve desteklerin esnafları rahatlattığını belirtti.

S.S.Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Esat Kalay’ın yanı sıra kooperatif ve meslek odalarının başkan temsilcileri ile ortakları ve çok sayıda misafirler katıldı.

Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Kaya. korona virüs salgınından dolayı zor günler geçirdiklerini belirterek, salgından bir an önce kurtulup normal hayata dönmek istediklerini söyledi. Kaya konuşmasın’da Kooperatif olarak ortaklara sağladıkları kredinin ve birinci dereceye yükseldiklerini belirten Başkan Kaya, kredi takip oranının ise yüzdesini düşürdüklerini ifade etti. Salgından olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarların kredi ödemelerinin ertelenmesi ve hibe desteklerinden yararlanması için gerekli girişimlerde bulunulduğunu hatırlatan Başkan Kaya, ertelenen krediler ile hibe desteklerinin esnaf ve sanatkarlara rahat bir nefes aldırdığını belirtti.Denetim ve yönetim kurulu faaliyetlerinin kabul edilmesinin ardından,Başkan Terlan Kaya, seçimde kullanılan oyların tamamını alarak, güven tazeleyerek zaferini ilan etti.

Başkan Terlan Kaya, Öte yandan şehitler ile vefat eden esnaf yöneticilerini anarak sözlerini tamamladı.

Yönetim Kurulu asil üyeliğine
Terlan Kaya
Hüsamettin Ertan
Çetin Karadağ
Ahmet Kockara
Muhammet Şenel

Yedek üyeliğe
Taner Kazan
Ömer yılmaz
Melek Altuntaş
Nermin Küpeli
Meryem Şaşı

Denetim Kurulu Üyeliğine
Sultan Çelik
Refik Yusufoğlu

Üst Birlik Delegeleri
Terlan Kaya
Sultan Çelik
Çetin Karadağ  seçildiler.

Pandemi döneminde özverili çalışmaların dolayı

Kooperatif personellerinden Işıl ŞEREF YILMAZ, Selma TAŞTAN, Üsküdar Halk bankası müdürü Sevgi ŞAHİN ÖZBEK, Banka memuru, Ümit ERSAN, Sabriye BIYIKOĞLU, Üsküdar Belediye Başkan danışmanı Esat KALAY a birer teşekkür belgesi verildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.