Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Başkan Özcan’dan 12 Kasım mesajı: “Felaketin izlerini ilk günkü gibi kalplerimizde hissediyoruz”

Başkan Özcan’dan 12 Kasım mesajı: “Felaketin izlerini ilk günkü gibi kalplerimizde hissediyoruz”
12 Kasım 2019 21:02
480

AHA.Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 12 Kasım Depremi’nin 20. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bolu’da 48 kişinin hayatını kaybettiği, 353 kişinin yaralandığı felaketin yıl dönümüne ilişkin yayımladığı yazılı mesajında Başkan Tanju Özcan, şunları kaydetti:

“12 Kasım 1999 yılında meydana gelen, 7,2 büyüklüğündeki Düzce Depremi’nin üzerinden tam yirmi yıl geçti.

Bolu’da 48 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 353 vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan bu felaket, büyük acılarla hatırlayacağımız ve asla hafızalarımızdan silinmeyecek kara bir tarihtir. Yaşanılan acıların aynı tazelikle hissedildiği bu felaketin izlerini ilk günkü gibi kalplerimizde hissediyoruz.

Türkiye bir deprem ülkesidir. Türk milleti olarak bizler, edindiğimiz acı tecrübelerle, her zaman depreme hazırlıklı olmalıyız. Bu büyük kayıpların yaşanmaması için gerekli önlemleri almak ve depreme dayanıklı binalar inşa etmek hepimizin öncelikli ve asli görevidir. Bolu Belediyesi olarak bizler de bundan sonraki süreçte üzerimize düşen her türlü çalışmayı yapacak, bu konuda atılacak her türlü adımın da en büyük destekçisi ve takipçisi olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; 19 Kasım 1999 yılında meydana gelen depremde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyor, büyük Türk milletinin de bir daha böyle acılar yaşamamasını temenni ediyorum.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.