Dolar 32,3592
Euro 34,7625
Altın 2.392,75
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Başkan İmamoğlu’na Çekmeköy’de görkemli karşılama

Başkan İmamoğlu’na Çekmeköy’de görkemli karşılama
18 Nisan 2023 22:56 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2023 01:08
288

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy Taşdelen’de araç sıkışıklığına yol açan ve trafiği rahatlatmak amaçlı yol yapım şantiyesinde incelemelerde bulunmak üzere. Taşdelen’e geldi. burada partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu yol yapım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Sancaktepe Sultanbeyli metro hattının geçtiği güzergahları incelemek üzere Çekmeköy’den Sancaktepe ilçesine hareket etti.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nu alanda görkemli bir törenle karşılayan başta. CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, CHP Çekmeköy İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin Turgut, ve İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, İBB Çekmeköy meclis üyesi Bora Kılıç, İstanbul Metro AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin, ve CHP’li meclis üyeleri ile birlikte Çekmeköy mahalle muhtarları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaretinden hazır bulundu. Ardından İmamoğlu ve beraberindeki heyetle. Sultanbeyli metro hattının ne aşamada olduğu gözlemlemek için inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Sancaktepe halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İmamoğlu, kısa bir selamla konuşması yaptıktan sonra alanda ayrıldı. 

İMAMOĞLU  “ESAS BAYRAM 15 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ DEDİ.

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu konuşmasında.  “İnşallah 23 Nisan’ı çocuklarımızla İstanbul’un her köşesinde kutlayacağız.” birlikte. Esas bayramı 15 Mayıs sabahı bir demokrasi bayramı olarak kutlayacağız.” ifadelerini kullanarak konuşmasına son verdi.

HABERMAX

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.