Dolar 32,2580
Euro 34,8060
Altın 2.423,75
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

AK Parti Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz’ın Duygu Dolu Anları: “Su Kıymetini Anlamak Kerbela’da Şehitlere Bakmaktan Geçer”

AK Parti Aday Adayı Fatih Sinan Yılmaz’ın Duygu Dolu Anları: “Su Kıymetini Anlamak Kerbela’da Şehitlere Bakmaktan Geçer”
17 Aralık 2023 16:52 | Son Güncellenme: 17 Aralık 2023 17:19
524

HABERMAX. Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Fatih Sinan Yılmaz, gazetecilerle bir araya geldiği bir etkinlikte duygusal bir anıyı paylaştı. Gazeteci Ufuk Bulut, Yılmaz’a hitaben, “Sayın Başkan, sizinle ilgili bir anım var, müsadenizle paylaşmak isterim” diyerek dikkat çekti.

Yılmaz’ın annesinin adını taşıyan çeşmeye yaptığı nakdi yardımı paylaşan Bulut, Yılmaz’ın gözyaşlarına hakim olamadığını ve suyun kıymetini anlatırken Kerbela’da yaşanan trajik olaya vurgu yaptığını ifade etti. Yılmaz, “Su gibi aziz ol derlerdi Anadolu’da. Eğer suyun kıymetini anlayacaksanız, Kerbela’da Hazreti Hüseyin ve çocuklarına bakacaksınız. Bir yudum su vermediler Kerbela’da, şehit düştüler” dedi.Fatih Sinan Yılmaz, Suşehri’nde Anlamlı Bir Proje İle Dikkat Çekti

Bulut, TRT için çekim yapmak üzere Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir köy çeşmesi keşfettiğini anlattı. Ancak çeşmenin durumu içler acısıydı; damla damla akan su, kuşların bile içmekte zorlandığı bir hale gelmişti. Bulut, yaşadığı bu manzaradan derinden etkilenerek, “Kıymetli Ataşehirli iş insanı Fatih Sinan Yılmaz’ı arayayım” dedi.

Yılmaz’ı aramasının ardından işler hızla gelişti. Yılmaz, çeşmenin onarımı için hiç tereddüt etmeden harekete geçti. çeşmeyi onaran Yılmaz, duygusal bir açıklama yaptı. “Su, yaşamın ta kendisidir. Bu çeşmenin onarımıyla birlikte umut ve bereketi yeniden yaşanabilir kılmak istedik. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Annesinin ismini çeşmeye koyulduğunu öğrenen Yılmaz’ın gözlerinde duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Mikrofon karşısında duygulu anlatımıyla izleyicileri etkileyen Yılmaz, “Annemizin adı, bu çeşme aracılığıyla burada yaşayan herkes için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Fatih Sinan Yılmaz’ın Suşehri’nde gerçekleştirdiği bu anlamlı proje, sadece bir çeşmenin onarımı değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk anlayışının güzel bir örneği olarak dikkat çekti. Yılmaz’ın duyarlılığı, sosyal projelerdeki aktif rolü ve topluma katkı sağlama çabası, Ataşehirli seçmenler tarafından takdirle karşılandı.

Programdaki duygusal atmosfer, izleyiciler arasında etkileyici bir tepki uyandırdı ve Fatih Sinan Yılmaz’ın suya vurgu yaparak insanî değerlere duyduğu hassasiyeti ön plana çıkardı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.