Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

BAŞKAN GÜRKAN, ESKİMALATYA MEYDANINDA ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜRKAN, ESKİMALATYA MEYDANINDA ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
24 Mayıs 2021 20:48
316

AHA.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eskimalatya Meydanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, meydanda bulunan vatandaş ve esnaflarla da sohbet etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları yerinde görmek ve incelemek için bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Gürkan, Eskimalatya Meydanını gezdi. Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Gürkan, esnafları da ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden Gürkan, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Malatya’nın genelinde Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak birimlerimizin il merkezinde ve ilçelerde yaptığı çalışmaları inceliyoruz. Pandemi döneminde olmamıza rağmen Büyükşehir olarak 718 mahalle ve 13 ilçemizde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Birçok ilde yatırımların ve çalışmaların durma noktasına geldiği salgın sürecinde bile bizler çalışmalarımızı artırarak sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz.Amacımız Malatya’da yaşayan her vatandaşımızın yaşamlarını modern ve çağdaş anlamda kolaylaştırmak. Huzur şehri olarak tabir ettiğimiz Malatya’mızda hemşerilerimizin rahat yaşamaları için projelerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerinde vatandaşlarımız tarafından ilgili ile karşılanması ve takdir edilmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.