Dolar 32,2595
Euro 34,9256
Altın 2.438,70
BİST 10.223,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Stevie Awards’tan AgeSA’ya Üç Ödül Birden

Stevie Awards’tan AgeSA’ya Üç Ödül Birden
21 Ağustos 2023 10:01
98

HABERMAX.Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, İş dünyasının Oscar’ları olarak adlandırılan “Stevie Awards- International Business Awards”ta üç ödülün sahibi oldu. AgeSA, ATOS Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri hizmetleri projeleriyle “Müşteri Memnuniyetinde Başarı” ve “Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Departmanı” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü. Büyük ölçekli sigorta şirketlerinin değerlendiridiği “Yılın Sigorta Şirketi” kategorisinde ise bronz ödül aldı.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün lider kuruluşlarından AgeSA, bu yıl 20’incisi düzenlenen Stevie Awards-International Business Awards’ta (IBA) üç ödül birden kazandı. Yaklaşık 70 ülkeden 5 bine yakın başvurunun yarıştığı IBA’da AgeSA’nın ATOS Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği müşteri hizmetleri projeleri “Müşteri Memnuniyetinde Başarı” gümüş ödülün sahibi olurken, şirket “Yılın En İyi Müşteri Hizmetleri Departmanı” kategorisinde bir gümüş ödül daha aldı. AgeSA, IBA’da farklı sektörlerde en iyi şirketlere verilen “Company Of The Year” kategorisinde ise sigorta alanında bronz ödüle hak kazanarak “Yılın Sigorta Şirketi” seçildi.

Stevie Awards-International Business Awards’tan üç ödül ile dönmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen AgeSA Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berkant Dişcigil, “AgeSA olarak müşteri odaklı yaklaşımla hareket ediyoruz. Servis seviyemizi ve kalitemizi sürekli artırmamız, müşterilerimizin ilk temas ettiği noktada işlerini çözebilmesi ve empatik hizmet anlayışıyla müşteri yolculuklarını sürekli iyileştiriyoruz. Bunun sonucunda da müşterilerimizin bizi çok daha fazla tavsiye ettiğini görüyoruz. Bu ödüller de bu başarımızın kanıtı niteliğinde. Çözüm odaklı çalışma anlayışımızla, hayatlarına dokunarak değer yarattığımız her bir müşterimize “İyi ki” dedirtmek için çalışıyor, müşteri deneyimini iyileştirmek için onları sürekli dinliyoruz. Analitik çalışmalar ve yapay zeka destekli uygulamalarla müşteri ihtiyaçlarını belirliyor, bu ihtiyaçlara uygun ürün ve hizmetleri sunuyoruz. Veri ve analitik modelleme alanlarında yaptığımız yatırımlarla birlikte hem mevcut altyapımızı güçlendiriyor hem de onlarla temas ettiğimiz ilk noktada işlerin hızlıca çözülmesini sağlıyoruz. Ayrıca müşterilerimize yaşattığımız deneyimi ölçmek için de speech analytics gibi teknolojileri kullanıyoruz. Bundan sonra da müşterilerimize en iyisini sunmak için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.