Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Başkan Güney önderliğinde, Susurluk Belediyesi imkansızları başarıyor.

Başkan Güney önderliğinde, Susurluk Belediyesi imkansızları başarıyor.
28 Eylül 2022 20:12 | Son Güncellenme: 28 Eylül 2022 20:19
231

HABERMAX.Borçla devralınan Belediye Başkanlığı; Nurettin GÜNEY ve ekibi sayesinde, hem borçlarını ödüyor hem de, Susurluk için süreklilik arz eden bir çok projeye imza atıyor.

Ata tohumu projesi ile yerli buğday üretimi ve lavanta girişimiyle ilçeye ek gelir örnekleri sunan belediye, kendi arsalarından çiftçiye ilham olacak ürünleri yetiştiriyor.

Şeker Pancarı Projesi ile Susurluk Şeker Fabrikasına, besin değeri yüksek pancarı, yine belediyenin kendi tarlalarında üreterek beraber üretelim anlayışını pekiştiriyor.
Beraber üretilen ürünler, Salı günleri kurulan üretici pazarlarında halka sunuluyor.
Cadde ve sokakların; yol, taş, kaldırım gibi ihtiyaçları tamamlanarak, bu kasabaya şık bir kent vizyonu kazandırıyor.
Köylerde ya da şehir içinde belediye imkanlarıyla yenilemeler ve bakımlar hızla gerçekleşiyor.
Bunca yoğun çalışma temposu içinde tüm birimleriyle Susurluk Belediyesi yapılmaz denenleri yapıyor.


Yıllardır beklenen Canlı Hayvan Pazar Yeri, yine Nurettin GÜNEY ve ekibi ile hayata geçirildi.
Park ve yol üstü tesislerin bilinirliğini arttırmak ve molaların şehri Susurluk’un; sadece yol üstünde değil, şehir içinde de eşsiz lezzetler sunduğunu, ulusal anlamda daha çok duyurmak için Lezzet Haritası Projesi oluşturuldu.
Susurluk Atatürk Parkının çehresini ve eğlencesini güçlendirmek için, gençlerin ve sanat severlerin daha mutlu olması için; Susurluk halkına bir Sanat Sokağı hediye etti Başkan Sayın Nurettin GÜNEY.
Sanat Sokağının devam projeleri olan; ilki Kitap Kafe çoktan öğrencileri ve kitap severleri ağırlamaya başlarken, ikincisi Susurluk Gösteri ve Sanat Merkezi inşaası tüm hızlıyla devam ediyor.
Susurluk halkının her şeyi bilmesi lazım; biz şeffaf ve sosyal bir belediyeyiz diyen Başkan GÜNEY; belediyenin aylık mali tablolarını, kazanç, gider ve borç rakamlarını afişlerle Susurluk’un her yerinde duyuruyor.


Siyaset, kurum, konum fark etmeksizin, Susurluk halkının tümüne hizmet etme anlayışını, makama geldiği ilk günden beri benimseyen Nurettin GÜNEY; bu anlayışla halkın belediye başkanı olma özelliğini de koruyor.
Geleceğimiz olan; çocuklar ve gençleri her zaman öncelikli sayan yaklaşım ile; yaz sezonu sanat ve spor kurslarında yaklaşık 1200 çocuğa 14 farklı branşta eğitimler verildi.
33. kez düzenlenen 5 Eylül Ayran ve Kültür-Sanat Festivali, bu yıl kurtuluşun da 100. Yılı olması sebebiyle 7 gün 7 gece bir programla kutlandı. Program içeriğinde yine halkın her kesimin beğenisi ön planda tutularak, etkinlikler ve konserler bu hassasiyetle belirlendi.
Üretimden hizmete, Sanattan spora, kent bakımından yeni projelere; Susurluk Belediyesi tüm ekipleriyle Susurluk Halkının hizmetinde.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.