Dolar 32,2557
Euro 34,7101
Altın 2.400,73
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Başkan Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir videokonferans görüşmesi yaptı

Başkan Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir videokonferans görüşmesi yaptı
2 Mart 2021 22:21 | Son Güncellenme: 2 Mart 2021 22:28
2.197

AHA.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı. Sevgili kardeşim, bu akşam Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir videokonferans görüşmesi gerçekleştirdik.

Görüşmemizde 🇹🇷🇫🇷 ikili ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve küresel konuları da ele aldık.Fransa’nın koronavirüsle mücadelesini yakından takip ettiğimizi dile getirdiğimiz görüşmede, salgında hayatını kaybeden Fransa vatandaşları için taziyelerimizi ifade ettim.

Türkiye olarak aşılama çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürürken, kontrollü normalleşme adımlarını da atmaya başladığımızı Sayın Macron’a anlattım.

Birinci Fransuva ve Kanuni Sultan Süleyman tarafından mektup teatisiyle temelleri atılan bu dostluk ilişkisinin pek çok badireden başarıyla geçtiğinin altını çizdiğim görüşmede, 🇹🇷🇫🇷 iş birliğinin çok ciddi bir potansiyeli olduğuna inandığımızı dile getirdim.

Başta terörle mücadele olmak üzere Fransa ile birçok hususta dayanışma ile hareket etme arzusundayız.

Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyor, hayırlı geceler diliyorum şeklinde yazdı. 👋

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.