Dolar 32,2588
Euro 35,0430
Altın 2.464,98
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Başkan Erdem Ataşehir Belediyesi imar konusunda beceriksiz

Başkan Erdem Ataşehir Belediyesi imar konusunda beceriksiz
21 Ocak 2022 18:04 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2022 09:21
425

HABERMAX.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Bostancı The Green Park Otel’de yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem ve ekibi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yerel basınla bir araya gelen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem, durum değerlendirmesi yaptı.

Ataşehir AK Parti İlçe Başkanı İsmail Erdem uzun aradan sonra düzenlediği basın toplantısında önemli konulara değinerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediyesi’nin 2 buçuk yıldır yaptığı çalışmaları yetersiz bulduğunu söyleyerek belediyeleri sert bir şekilde eleştirdi.

Erdem, geçen iki buçuk yılın heba olduğunu belirterek her iki belediyenin de aynı partili olmasına rağmen Ataşehir’in birçok mahallesinde imar sorununun çözülemediğini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yerinde saydığını iddia etti. Dudullu Bostancı Metro hatları gibi birçok yerde hiçbir ilerleme olmadığını öne süren Erdem, belediyeyi beceriksiz ve başarısız büyükşehir belediyesi olarak adlandırdı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü’de kutlayan Başkan Erdem şöyle konuştu. Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi şekilde tutan kişiler olduğunu belirten Başkan Erdem ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.