Dolar 32,2045
Euro 34,8154
Altın 2.428,78
BİST 10.153,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

Başkan Erbaş: “İslamofobi, İslam’ı şiddet yanlısı gibi göstermeye çalışan karanlık bir projedir”

Başkan Erbaş: “İslamofobi, İslam’ı şiddet yanlısı gibi göstermeye çalışan karanlık bir projedir”
22 Şubat 2022 10:45 | Son Güncellenme: 22 Şubat 2022 10:48
323

HABERMAX.Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye’de okuyan Pakistanlı mezunlar ve Pakistan’daki Türk öğrenciler ile bir araya geldi

Resmi ziyaret kapsamında Pakistan’da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, başkent İslamabad’da Pakistan Mezun ve Mensupları Derneği (PAMDER) Pakistan Koordinatör Yardımcısı Talha Uğurlu, Türkiye Mezunlar Derneği Başkanı Seyfül İslam ve Türk öğrenciler ile görüştü.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, PAMDER Pakistan Koordinatör Yardımcısı Uğurlu ve Türkiye Mezunlar Derneği Başkanı İslam’dan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.
Pakistan’da eğitimlerine devam eden Türk öğrencilerle de sohbet eden Başkan Erbaş, öğrencilere Pakistan da eğitim almalarının yanı sıra milletimizi de temsil ettiklerini hatırlatarak, “İnsanlar size bakarak Türkiye’yi daha çok sevecek. Dolayısıyla siz Müslüman gençler olarak hem İslam’ı hem milletimizi çok iyi bir şekilde temsil edersiniz inşallah.” dedi.
Başkan Erbaş, dil eğitiminin önemine işaret ederek, “Hangi alanda eğim alıyorsanız o alanın en iyisi olmaya çalışın. Çünkü biz Allah rızası için gayret ediyoruz. Hangimiz daha güzel iş yapıyorsunuz diye imtihana tabi olmak için Allah ölümü de hayatı da yarattı. Bu imtihanı hem dünya hem ukba için kazanmak amacıyla çalışmamız lazım. Dünyada Allah rızası için hareket edersek o zaman ahiretimizi de kurtarmış oluruz. Bu amaçla hareket ettiğiniz sürece başarmamanız imkansız. Allah yar ve yardımcınız olsun.” diye konuştu.
Görüşmenin ardından Başkan Erbaş, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Görüşmede, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Erdal Atalay da yer aldı.

“İslamofobi, İslam’ı şiddet yanlısı gibi göstermeye çalışan karanlık bir projedir”

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.