Dolar 32,5519
Euro 34,9369
Altın 2.443,57
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Ekrem İmamoğlu Çekmeköy’de toplanan kalabalığa hitap ederek destek istedi

Başkan Ekrem İmamoğlu Çekmeköy’de toplanan kalabalığa hitap ederek destek istedi
22 Mayıs 2023 21:12 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2023 00:18
216

HABERMAX. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de vatandaşlarla bir araya gelerek halk buluşması düzenlendi 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu bugün sırasıyla önce Ümraniye’de esnaf ziyaretiyle başlayan gezisi Çekmeköy’de sonlandırdı. İmamoğlu sahte videolarla kara propaganda yapıyorlar bunları Allaha havale ediyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu bugün sırasıyla önce Ümraniye’de esnaf ziyareti yaptı ardından Çekmeköy’de halkla buluşma gerçekleştirdi.

28 Mayıs’ta ikinci tur seçimlerine kalan parti liderleri seçim çalışmalarına halkla buluşarak sürdürmeye devam ediyor. Bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye’de esnaf ziyaretiyle güne başladı. Ardından Çekmeköy’de halk buluşmasına doğru yola çıktı.

İmamoğlu, Çekmeköy’de toplanan kalabalığa hitap ederek 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için genç seçmenlerden oy istedi. İmamoğlu, gençlere “En güvendiğim sizlersiniz kıymetli gençler” diyerek hitap etti. Başkan İmamoğlu Ak Parti’nin kara propagandasına isyan ederek şöyle konuştu: “Siz kimsiniz bizim milliyetçilik ruhumuzu eleştiriyorsunuz? Bunlar her seçimde ne hikmetse terör gruplarıyla kendileri anlaşıyorlar sonra koro halinde Millet İttifakı’nın Genel Başkanlarına kara çalıyorlar. Esas teröristlerle sizler birliktesiniz! Sahte kurgulanmış video ve propagandalarla üzerimize geliyorlar”

İmamoğlu, konuşmasının devamında “Bunlar hatırlarsanız İstanbul Seçimleri’nde aynı kurgu ve senaryolarla bizi karaladı. Sonra sizler ne yaptınız elinizin tersiyle onlara büyük bir ders vererek bize İstanbul’da seçimi kazandırdınız” dedi.

İmamoğlu gençlere seslenerek “28 Mayıs Pazar günü sandıklara Türk bayraklarıyla giderek oyunuzu kullandıktan sonra sandıklara sahip çıkacaksınız” dedi.

Alandan yükselen ceketini çıkar tezahüratı karşısında “Ben 10 kişinin demesiyle ceketimi çıkarmam” diyerek kitleyi harekete geçiren İmamoğlu, miting alanındakilerin hep bir ağızdan ceketini çıkar demesi üzerine ceketini çıkardı ve gömleğinin kollarını katlayarak alandakileri coşturdu.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de vatandaşlarla buluşma programına katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy’de vatandaşlarla buluşma programına katıldı.İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, siyasetin iş yapmak ve çözüm üretmek olduğunu söyledi.Ekonomik krizin daha başında olduklarını belirten İmamoğlu, “Sevgili hemşehrilerim, benim güzel komşularım, uçurumun kıyısında geziyoruz ama hala kurtulma şansımız var. Şimdi önlem alırsak hep birlikte bu canım ülkeyi düze çıkartırız.” dedi.”28 Mayıs’ta görevimizi yerine getireceğiz.”Bir güne bile tahammülleri olmadığına değinen İmamoğlu, “Krizden de kurtuluruz, bütün sıkıntılardan da kurtuluruz. Ekonomiyi batıranları da bu görevden uzaklaştırmanın tek yolu var. 28 Mayıs’ta görevimizi yerine getireceğiz.” diye konuştu.İmamoğlu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na vatandaşlardan destek istedi.Bir 2 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir 3 kişi ve kalabalık görseli olabilirBir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilirBir kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'CAFE DOĞAPARK DOGAPAR DOĞAPARK &RESTAURANT Doğapark 18400053' görseli olabilir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.