Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Başkan Böcek’ten sevindiren haber

Başkan Böcek’ten sevindiren haber
31 Ekim 2020 20:13 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2020 20:20
623

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi Antalya il Başkanlığı Muhittin Böcek hakkında yaptığı açıklamada Ağustos’ta Covid-19 teşhisiyle hastanede tedavisine başlanan Büyükşehir Belediye Başkanımız. Muhittin Böcek’ten, o günden beri gelen en güzel haberleri aldık ve büyük mutluluk duyarak kamuoyuyla paylaşıyoruz dedi.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın açıklamalarının ardından hastane kaynaklarından da edindiğimiz bilgiye göre Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek; kademeli olarak uyandırılmakta, uyandığı zamanlarda bilinci açık bir şekilde sorulan sorulara kısa yanıtlar verebilmekte ve azar azar da olsa yiyip içebilmektedir. Başkanımızın, uzun zamandır yoğun bakımda tedavi görmesi sebebiyle solunum kaslarının yeterince güçlü olmadığı, bu sebeple de solunum cihazından tamamen ayrılamadığı söylenmekte. Başkanımız Muhittin Böcek’e, hem solunum kaslarının hem de vücudundaki diğer kasların güçlendirilmesi amacıyla fizik tedavi uygulanmakta ve Başkanımız bu tedavilere olumlu yanıt vererek her geçen gün daha iyiye gidip gücünü toplamaktadır.

67 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e en kısa zamanda aramıza döneceği ümidiyle tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, süreci yakından takip ederek her türlü imkanı seferber eden Akdeniz Üniversitesi yönetimine ve hastane çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.