Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bozdemir’den İstanbul seçimlerine tarihi destek

Bozdemir’den İstanbul seçimlerine tarihi destek
18 Haziran 2019 00:33 | Son Güncellenme: 15 Haziran 2022 11:25
590

HABERMAX.Haziran İstanbul seçimleri için Türkiye seferber oldu! Tokat’ın Zile ilçesi Cumhuriyet Halk Partili ilçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir de İmamoğlu’nun seçim kampanyasına destek vermek için geçtiğimiz günlerde başta Anadolu yakası Pendik ilçesi olmak üzere halkla buluşarak seçim çalışmalarına başladı.

Bozdemir bugün de Avrupa yakasına geçerek Esenyurtlu hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Millet ittifakı İBB adayı İmamoğlu için oy isteyen Bozdemir birlik ve beraberliğe vurgu yaparak “Herkesi demokrasi seçimine davet ediyorum” dedi.

CHP’nin Türkiye genelindeki belediye başkanları, milletvekilleri ve ilçe başkanları; partileri için sahaya inerek Ekrem İmamoğlu’na oy istemek amacıyla hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Zile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, yaklaşık bir haftadır İstanbu’un iki yakasında seçim çalışmalarını yürütüyor. Halk tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Bozdemir İmamoğlu için oy istedi. 23 Haziran seçimlerinin önemine değinen Bozdemir “31 Mart’ta seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun haksızca elinden alınan mazbatasını pazar günü İstanbullu hemşehrilerimin tekrar büyük bir farkla İmamoğlu’na vereceklerine inanıyorum” dedi.

Bozdemir “Bizler 27 yıl aradan sonra Zile ilçesinde CHP’nin bayrağını dalgalandırdık. Önce inanacaksınız, biz inandık ve kazandık. Buradan Tokatlı hemşehrilerme çağrıda bulunuyorum İmamoğlu ve Millet ittifakına destek verin çünkü her şey çok güzel olacak” diyerek herkese çok teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.