Dolar 32,5561
Euro 34,8438
Altın 2.432,17
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

BAŞKAN ARSLAN: MERKEZ KIRSAL AYRIMI YOK EDREMİT’TE HİZMET HER YERE ULAŞIYOR

BAŞKAN ARSLAN: MERKEZ KIRSAL AYRIMI YOK EDREMİT’TE HİZMET HER YERE ULAŞIYOR
6 Ocak 2023 15:48 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2023 15:51
171

HABERMAX.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan Edremit’teki kırsal mahalleleri ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet ederek kırsaldaki sorunları yerinde inceledi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, birim müdürleri ve sorumlular ile birlikte kırsal mahalleleri ziyaret ederek inceleme yaptı. Doyran, Arıtaşı, Kavlaklar, Tahtakuşlar ve Çamlıbel Mahallelerini ziyaret eden Başkan Arslan, muhtarlar ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Görüş ve önerileri dinleyen Arslan, birim müdürleri ve ilgili sorumlulara talimat vererek çözümlerin kısa sürede sağlanacağını ifade etti.

Merkez kırsal ayrımı yapmadan çalıştıklarını belirten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Vatandaşlarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Sorunsuz bir kent için ilk ağızdan mahalle sakinlerimizin tespitlerini dinledik. Muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Sokak sokak gezerek tespit edilen eksikleri gidermek, çözüm sağlamak için sahadayız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.