Dolar 32,5082
Euro 34,5613
Altın 2.493,58
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Başkan Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti

Başkan Altay Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür Etti
21 Şubat 2021 08:27
723

AH.Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, yüzde yüz artırılan gübre ve tohum desteğinin çiftçilere hayırlı olmasını dileyerek, çiftçilerin her zaman yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, gübre ve tohum desteğinin yüzde yüz artırıldığını açıklayarak çiftçiye müjde veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Başkan Altay, yapılan tarımsal desteklerle çiftçinin yüzünün güldüğünü belirterek, “Ülkemiz pandemi sürecinde de hükümetimizin destekleriyle kalkınmasını sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda gelişiyor ve 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Dün kabine toplantısı sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın tohum ve gübre desteklerinin yüzde yüz artırıldığını açıklaması hem Çatalhöyük’ten itibaren 10 bin yıldır tarımın başkenti olan Konya’daki çiftçilerimizin hem de ülkemizdeki tüm çiftçilerimizin yüzünü güldürdü. Her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza çiftçilerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İnşallah tarımsal desteklerle hem kırsal kesimin ekonomik olarak kazançları artacak hem de çiftçimiz ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecek. Gübre ve tohum desteklerinin hayırlı olmasını temenni ediyor; tüm çiftçilerimize de bol ve bereketli bir dönem diliyorum.” dedi.

GÜBRE VE TOHUM DESTEĞİ YÜZDE YÜZ ARTTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı gübre ve tohum destekleriyle; buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi hububatlarda dekarı 8 TL olan destek 16 TL’ye, organik ve organomineral gübre kullanan üreticilere ilave olarak dekara 10 TL olan destek 20 TL’ye yükseldi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.