Dolar 32,2162
Euro 35,1541
Altın 2.473,75
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Başkan Akpolat Beşiktaş’ın Yol Haritasını Açıkladı!

Başkan Akpolat Beşiktaş’ın Yol Haritasını Açıkladı!
14 Ekim 2019 20:56
539

AHA.Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediye Meclisi Ekim Ayı Birinci Birleşiminde söz alarak stratejik planını açıkladı.

Beşiktaş Belediye Meclisi Ekim Ayı Birinci Birleşimi, 7 Ekim Pazartesi günü Çırağan Hizmet Binası’nda gerçekleşti. Yoklama ve meclis gündeminin ardından Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, söz alarak mecliste bir konuşma yaptı. Stratejik planı; şeffaf ve katılımcı bir anlayışla belirlediklerini söyleyen Başkan Akpolat, “Beş yıl boyunca bu planımızı gerçekleştirmek için çalışacağız” dedi.


“Bugünden Yarınımızı Planlıyoruz…”
Stratejik plan, performans ve bütçeyle ilgili söz aldığını ifade ederek konuşmasına başlayan Başkan Rıza Akpolat, “Uzun ve titiz bir çalışmadan sonra 2020- 2024 dönemi stratejik planımızı, 2020 yılı performans programımızı ve mali yılı tahmini bütçemizi hazırladık. Bugünden yarınımızı planlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri üzerinde durduğumuz en önemli konu şeffaflık ve katılımcılık. Stratejik planımızı hazırlarken kentimizdeki tüm paydaşları bu plana dâhil ettik” dedi. Beşiktaş’ın bütçesinden bahsederek sözlerine devam eden Başkan Akpolat, “Beşiktaş’ın bütçesi barındırdığı 181 binlik nüfus göz önüne alınarak belirleniyor ama Beşiktaş, merkezi konumunun yanında içerisinde iş merkezleri ve eğlence mekânlarını da bulundurduğu için; biz milyonlarca İstanbulluya hizmet veriyoruz. 181 binlik bir bütçeyle milyonlarca İstanbulluyu mutlu etmek zorundayız ve edeceğiz” dedi.

“İleri Yaşta Üretkenlik Merkezi Açılıyor…”
İleri Yaşta Üretkenlik Merkezi’nin de hazırlandığını da söyleyen Başkan Akpolat, “Gençlerimizin de bu merkezlerde yaşlılarımızla birer saat zaman geçirmelerini isteyeceğiz. Gençlerimiz de Beşiktaş Belediyesi’nin hizmetlerinden faydalanarak bir farkındalık sağlamış olacak” şeklinde konuştu.

“Doğa Bizi Uyarıyor…”
İklimle mücadelenin önemine de değinen Başkan Akpolat, “Doğa bizi uyarıyor iklimle mücadele çok önemli. Bizim de bu olaylara karşı önlem alma kısmında bir sorumluluğumuz var. Örneğin İSKİ ile bir protokol yaptık ve su baskınlarının olduğu alanlardaki sorunları ortadan kaldırıyoruz” diyerek İSKİ’nin önümüzdeki haftadan itibaren çalışmalara başlayacağını duyurdu.

“İstanbul’un Kalbinde Bir Yaşam Vadisi Oluşturacağız…”
Son olarak Ortaköy Vadisi projesine de değinen Başkan Akpolat, “Ortaköy Vadisi projesi yaklaşık 280 dönüm üzerinde. Protokollerimizi imzaladık. Ortaköy Vadisi’nde 280 dönümlük arazi imara kapatılarak halkın kullanımına açılacak ve İstanbul’un kalbinde bir yaşam vadisi oluşturacağız” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.