Dolar 32,2921
Euro 34,6825
Altın 2.413,99
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

B-GOOD’DAN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BANTLAR

B-GOOD’DAN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN BANTLAR
10 Haziran 2023 18:49
96

HABERMAX.Medikal ürünlerdeki başarısıyla öne çıkan b-good, Su Geçirmez Yara Bandı ve Topuk Bandı ile yaz aylarında hayatınızı kolaylaştıracak.

Görseller için: https://we.tl/t-M0zs0vj8KR

Geniş ürün yelpazesiyle b-good, tüm ailenin medikal ihtiyaçlarına yönelik ürünleri eczane güvencesiyle tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Su Geçirmez Yara Bandı ve Topuk Bandı, rahat kullanımları ve dayanıklı yapıları sayesinde yaz aylarında kurtarıcı ürününüz olacak.

b-good Su Geçirmez Yara Bandı

Çocukların ve yetişkinlerin kullanımına uygun olan b-good Su Geçirmez Yara Bandı, %100 su geçirmeyen yapısı sayesinde yaz aylarında, havuzda ve denizde kurtarıcı bir ürün deneyimi sunuyor. Su Geçirmez Yara Bandı kutusu içerisinde yer alan üç farklı boy seçeneği ile kullanım kolaylığı sağlar ve cildi şeffaf yapısıyla kaplar. Nefes alan yapısı sayesinde yarayı bakterilere, toza ve kire karşı korur.

b-good Topuk Bandı

b-good Topuk Bandı, su geçirmez yapısı ile ayakkabı vurmalarına karşı etkili bir koruma sağlar. Hidrokolloid yapısı sayesinde rahat bir kullanım deneyimi sağlayan bantlar, topuk bölgesini sürtünme ve vurmalara karşı koruyarak basınç ve ağrıyı azaltır. Önleyici bir ürün olarak öne çıkan ve ciltle uyum sağlayan b-good Topuk Bandı’nı topuk bölgenizde ayakkabınızı giymeden önce kullanabilirsiniz.

Tüm ailenin medikal ihtiyaçlarını karşılayan b-good ürünlerine eczanelerden ulaşabilirsiniz

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.