Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Bingöl Adaklı Bileşenler Derneği Başkanı Özdemir, Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’ü Ziyaret Etti

Bingöl Adaklı Bileşenler Derneği Başkanı Özdemir, Tuzla Belediye Başkanı Bingöl’ü Ziyaret Etti
8 Mayıs 2024 10:35 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2024 15:56
230

HABERMAX. Bingöl Adaklı Bileşenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Cevdet Özdemir, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında Başkan Özdemir, “Derneğimiz adına sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah hizmetlerinizle anılırsınız, bizler de üzerimize düşen her şeyi yapmak için hazırız” şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ise Başkan Özdemir’e ziyaretleri için teşekkür ederek, “Bu nazik ziyaretlerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Var olsunlar, halkımız bizleri yalnız bırakmıyor ve mutlu ediyorlar. Bizler de halkımıza layık olmaya çalışacağız, en güzel hizmetleri sunacağız” dedi.

“Mehmet Koç, Tuzla Belediye Başkanı Ziyaretinde”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün ziyaretine katılan Mehmet Koç, Başkan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, işbirliği ve dayanışma mesajlarıyla son buldu.

Bu samimi ziyaret, yerel yönetim ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğini ve dayanışmayı vurgularken, ilçenin kalkınması ve halkın refahı için ortak çaba gösterme iradesini yansıttı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.