Dolar 32,3620
Euro 34,6628
Altın 2.391,58
BİST 10.197,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Av. Ali Acar, Sultangazi Belediye Başkanlığı İçin STK Ziyaretlerini Sürdürüyor

Av. Ali Acar, Sultangazi Belediye Başkanlığı İçin STK Ziyaretlerini Sürdürüyor
15 Aralık 2023 00:54
288

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ali Acar, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, Gazi Eğitim Kültür Vakfı Gazi Cemevi Başkanı Makine Mühendisi Hıdır Karataş’ı ziyaret eden Acar, samimi bir şekilde sohbet gerçekleştirdi.

Av. Ali Acar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ziyaret hakkında şu ifadelere yer verdi: “Sultangazi ilçemizin Gazi Mahallesi’nde bulunan Gazi Cem Evi’ni ziyaret ettik. Gazi Cem Evi Başkanı Sn. Hıdır KARATAŞ ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Bizi vakit ayıran ve misafirperverliği ile bahtiyar eden Sn. Karataş ve yönetimine şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. #BirlikteBaşaracağız #BirlikteKazanacağız”

Aday adayının STK ziyaretleri, yerel halkla doğrudan iletişim kurarak onların beklenti ve önerilerini dinleme amacını taşıyor. Sultangazi ilçesindeki bu ziyaretlerle birlikte Ali Acar’ın yerel yönetimde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında da bilgi alışverişi gerçekleşmiş oluyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.