Dolar 32,3788
Euro 34,7423
Altın 2.409,50
BİST 10.098,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Ataşehir’de Siyasetin Nabzı: Başkan Adıgüzel Rakiplerini Ziyaret Etti

Ataşehir’de Siyasetin Nabzı: Başkan Adıgüzel Rakiplerini Ziyaret Etti
1 Şubat 2024 23:22 | Son Güncellenme: 2 Şubat 2024 00:09
221

HABERMAX. Ataşehir Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olan Onursal Adıgüzel, siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Ziyaretler kapsamında Adıgüzel, ve İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ak Parti ilçe Başkanı Burak Çiftçi, İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Serdar Kuzu ve Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Karaman’ı ziyaret etti.Resim
Ziyaretlerde Adıgüzel, adaylara başarılar dileyerek, Ataşehir’e hizmet etme konusunda her zaman destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Adıgüzel şunları söyledi:

“Ataşehir’e hizmet etme şansı yakalamak için yarışan tüm adaylara başarılar diliyorum. Her birinin Ataşehir için farklı projeleri ve planları olduğuna inanıyorum. Seçimlerde Ataşehirli hemşehrilerimiz en doğru kararı verecektir.

CHP ilçe Başkanı Celal Yalçın’da Biz, Ataşehir ilçe başkanlığı olarak adayımızla birlikte, hangi aday seçilirse seçilsin, ilçemize hizmet etme noktasında her zaman destek olmaya hazırız. Ataşehir’in kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte çalışmamız gerekiyor.”ResimAdıgüzel’in ziyaretleri, siyasi partiler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çiftçi

“Sayın Başkan’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bu nazik jest, Ataşehir’de siyasetin nasıl yapılması gerektiği konusunda güzel bir örnek teşkil ediyor. Biz de, seçimden sonra Ataşehir’in kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte çalışmaya hazırız.”

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu,

“Sayın Başkan’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Ataşehir’e hizmet etme konusunda göstermiş olduğu samimiyet ve istek takdire şayan. Biz de, İYİ Parti olarak, Ataşehir’in daha güzel bir geleceğe sahip olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Yeniden Refah Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Bülent Tüylü

“Sayın Başkan’ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Ataşehir’in birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak bu tür ziyaretlerin artması dileğiyle. Biz de, Yeniden Refah Partisi olarak, Ataşehir’in manevi ve ahlaki değerlerini koruyarak kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız.”

Ataşehir’de siyasi partiler arasında bu tür ziyaretlerin artması, ilçenin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.Resim

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.