Dolar 32,3160
Euro 35,0396
Altın 2.455,08
BİST 10.184,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

“Ataşehir’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’a Karşı Tepkiler Artıyor”

“Ataşehir’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’a Karşı Tepkiler Artıyor”
28 Kasım 2023 02:06 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2023 02:03
795

HABERMAX.Ataşehir’de 2. dönem için CHP’den aday adayı olan Beytullah Doğanay’ın, bazı parti içi eleştirilere maruz kaldığı ortaya çıktı. Doğanay’ın aslen Ümraniyeli olması ve Ataşehir’de adaylık için yarışmasına ilişkin çıkan tartışmalar, parti içindeki bazı isimlerin dikkatini çekti.

CHP’de Ataşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylık Yarışı Kızışıyor: Beytullah Doğanay ve Battal Ilgezdi Arasında Gerginlik!

Gelen bilgilere göre, Doğanay’ın çevresine zerre kadar faydası olmadığı ve daha önce Ataşehir’de herhangi bir siyasi faaliyeti bulunmadığı iddia edildi. Özellikle Ataşehir’de güçlü bir aday adayı olabilmek için yerel bağlantılara ve halk nezdinde tanınırlığa sahip olmanın önemine vurgu yapıldı.

Diğer yandan, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı iddia edilen gerginliğini fırsat bilen Beytullah Doğanay’ın sorunlardan faydalanma amacını taşıdığı ileri sürüldü.

CHP içindeki bazı üyeler, Doğanay’ın Ataşehir’de gerçek bir tabana sahip olmadığını ve Ümraniye’den aday olması gerektiğini savundu. Diğer taraftan, Ilgezdi’nin ise İmamoğlu ile yaşadığı gerginlik nedeniyle Ataşehir’de zorlanabileceği öne sürüldü.

“Ataşehir’de CHP Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’a Karşı Tepkiler Artıyor”

Ataşehir’de CHP’den belediye başkan aday adayı olan Beytullah Doğanay’a karşı tepkiler giderek artıyor. Doğanay’ın beş yıldır sahalarda görünmemesi ve Ataşehirlilerin yaşadıkları sıkıntılarda kendisinin yanlarında olmaması, yerel halk arasında rahatsızlık yaratıyor. Seçim dönemlerinde ortaya çıkan ve ardından kaybolan Doğanay’ın, tekrar aday adaylığı için sahneye çıkması Ataşehir sakinleri tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.

Ataşehirliler, Beytullah Doğanay’ın seçim yaklaştıkça piyasaya çıkmasına şaşırdıklarını belirterek, “Beş yıldır neredeydi? Bizim sıkıntılarımızda, sorunlarımızda neden yanımızda değildi? Şimdi seçim var diye mi hatırladı bizi?” şeklinde tepkilerini dile getiriyor. Beytullah Doğanay’ın geçmiş dönemlerdeki performansı ve şu anki politika değişikliği, Ataşehir halkının güvenini kazanmakta zorlanmasına neden oluyor.

Doğanay’ın sahadaki etkinlikleri ve halka dokunuşları, önümüzdeki seçimlerde nasıl bir karşılık bulacak, merak konusu olmaya devam ediyor.

Siyasi kulisler, CHP’nin Ataşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesinin, parti içindeki bu çekişmelerin de etkisiyle oldukça ilginç bir süreç haline geldiğini belirtiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.