Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Uzak Doğu’nun en lezzetli noktası: Ken Sushi

Uzak Doğu’nun en lezzetli noktası: Ken Sushi
5 Ekim 2023 19:38
110

HABERMAX.Uzak Doğu’nun benzersiz atmosferi, ilham veren insanları, büyüleyici doğası ve olağanüstü lezzetlerinin etkisiyle yola çıkan Ken Sushi & More, bu etkileyici deneyimi yaşatıp paylaşabilmek adına, tüm misafirlerini başından sonuna kadar, her detayıyla eşsiz bir Asya mutfağı deneyimine davet ediyor.


İstanbul Anadolu yakasında, Suadiye ve Erenköy’de Vertical İstanbul içinde iki şubesiyle hizmet veren Ken Sushi & More, malzeme kalitesi, orijinal reçeteleri, menşeinden gelen ham maddelerinin yanı sıra, dikkat çekici atmosferiyle gerçek bir modern Uzak Doğu deneyimi sunuyor.

Uzak Doğu mutfağı tutkunlarına özel lezzetler

Paylaşımlı sunumlar ile hazırlanan menüsü ile eğlence ve lezzeti odağına alan restoran, usta şeflerinin profesyonel dokunuşlarıyla Asya mutfağından seçkin tatlar sunuyor.Damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun!

Başlangıçlarda klasik Edamame’nin 3 farklı versiyonu ve tadına doyulmaz, tempura edilmiş karidesten yapılan Dainamaito Ebi ile enfes bir lezzet şöleni sunan Ken Sushi & More’un menüsünde, birbirinden zengin noodle ve pilav çeşitleri yer alıyor. Ana yemekte dana ve tavuk etinden hazırlanan spesiyal Uzak Doğu lezzetleri ile Asya mutfağı severlere leziz bir ziyafet sunan restoran, Kızarmış Ördek ile de misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Ken Sushi’nin renkli kıtırlar ve özel soslarla hazırladığı sushi rollerden Harakiri, Hi Barbie, somon, çilek ve Philedelphia peynirinden oluşan Crunchy Berry Cheese ve onlarcasıyla damaklarınızı şenlendirmeye hazır olun.

Sadece vegan seçeneklerden oluşan menüsüyle de fark yaratan Ken Sushi, lezzetli yemeklerinin yanı sıra kokteyl sunumları ile de Anadolu Yakası’nın en favori sushi restoranlarından biri olmayı sürdürüyor.

Ken Sushi’den lezzete davet

İstanbul’un Uzak Doğu restoranı Ken Sushi & More, eğlenceli, gerçek, modern ve en lezzetli Uzak Doğu mutfağını keşfetmek isteyen tüm misafirlerini, lezzete davet ediyor. Üstelik, “Tek sepet, çok lezzet” sloganıyla online siparişte devrim yaratan uygulama Yemek Hazır ile %50 ye varan indirimlerle adresinize de sipariş verebilirsiniz.

Akkomarka hakkında:

Yeme içme sektöründe 12 marka ve 40’ın üzerinde restoran ile faaliyet gösteren Akkomarka, ülke gastronomisine ilham kaynağı olan markalar yaratmaya yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Türk mutfağını dünyada temsil edecek global markalar yaratma vizyonunu gelişim odaklı stratejisiyle destekleyen ve sektöre yepyeni bakış açıları katmayı hedefleyen marka, yenilikçi yaklaşımlarla, farklılaşan yeme içme deneyimleri tasarlıyor. Temel prensibi sürdürülebilirlik olan Akkomarka; farklı mutfakları ve lezzetleri, benzersiz konseptler, üstün hizmet kalitesi ve hijyen standartlarıyla zenginleştiriyor. Marka; “Sorumlu Restoran Hareketi Projesi”ne dahil ettiği Köşebaşı, Ali Ocakbaşı, Perihan Meyhane, Yamo Sushi, Snob Street Food, Ken Sushi, Donkey ve Mr. Meat olmak üzere, tüm markaları ile sürdürülebilir dünya hedefinde üzerine düşen görevi üstleniyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.