Dolar 32,2642
Euro 34,7318
Altın 2.403,03
BİST 10.192,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı
30 Ağustos 2023 00:54
190

HABERMAX.Ataşehir ilçesinin Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı dolayısıyla anlamlı bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramın önemine vurgu yaparak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle yad etti.Fotoğraf açıklaması yok.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olarak her yıl büyük bir coşku ve gurur içinde kutlanıyor. Bu özel günde Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır da bir kutlama mesajı ile Türk milletinin zaferini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde elde edilen büyük zaferi anma ve paylaşma gerekliliğini yerine getirdi.

Bakır’ın yayınladığı kutlama mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle yad ediyorum. Eğer ki bugün bu ülkede temiz bir nefes ve hava alıyorsak, bunu bizler Kemal Atatürk’e borçluyuz. Bu bayrak asla inmez, her daim devletimizin yanında yer aldığımızı dost ve düşman bilsin” ifadelerine yer verildi.

Muhtar Hasgül Bakır’ın bu duygusal ve anlamlı kutlama mesajı, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemini bir kez daha hatırlatıyor. Türk milletinin büyük zaferi ve bu zaferin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları her zaman saygı, minnet ve rahmetle anılmaya devam ediyor.

30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük aşkının sembolü olmaya devam ederken, bu özel günde yapılan kutlamalar ve yayınlanan mesajlar, birlik, beraberlik ve vatan sevgisi duygularını güçlendirmek adına önemli bir rol üstleniyor.

Haber Kaynağı: Habermax Merkez

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.