Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Arkopharma’nın Yeni Ürünü Ananas: Fit Olmaya Yolculuğunuzda İlk Adım!”

Arkopharma’nın Yeni Ürünü Ananas: Fit Olmaya Yolculuğunuzda İlk Adım!”
13 Mayıs 2024 21:01
108

HABERMAX. Dünyaca ünlü fitoterapi firması Arkopharma’nın yeni ürünü Ananas, özellikle kadınlar arasında büyük ilgi görüyor. Ananas, “fit” olmaya giden yolda önemli bir adım olarak görülüyor. Lifli yapısı sayesinde tokluk hissini artırırken, içerdiği bromelain enzimi ile ödeme yardımcı olur ve “portakal kabuğu” olarak adlandırılan lokalize fazla yağların azaltılmasına da destek sağlar.

Arkopharma Türkiye Kurucu Ortağı Pınar Akçam, markanın vizyonunu paylaşırken, Diyetisyen Dünyası kurucusu Seren Aksüs, Ananas’ın sağlık üzerindeki olumlu etkilerini anlattı. Arkopharma Türkiye Satış & Pazarlama Direktörü Ceylan Tamcan ise patentli Kriyobroyaj teknolojisi ve markanın tohumdan kapsüle yaklaşımını açıkladı.

Sunum sırasında Taylan Kümeli, Ananas’ın bromelain açısından zengin bir gıda takviyesi olduğunu ve kapsüllerin günlük 975 mg Ananas ekstresi ve 6,3 mg bromelain sağlayacağını belirtti. Sindirimi kolaylaştıran ve ödemi atmaya yardımcı olan Ananas’ın, lifli yapısı sayesinde tokluk hissini artırıcı etkisi olduğunu da vurguladı.

Arkopharma’nın Ananas ürünü, sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda yeni bir seçenek sunarak kadınların fit olma yolculuğunda önemli bir destek sağlayabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.