Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Açık
İstanbul
30°C
Açık
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 31°C
Çar 30°C

“Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Halkın Buluşmasında 15 Yıllık Yol Sorununu 3 Günde Çözdü”

“Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Halkın Buluşmasında 15 Yıllık Yol Sorununu 3 Günde Çözdü”
30 Mayıs 2024 10:00 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2024 12:26
103

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Çatalmeşe ve Alemdağ Mahallesi’nde gerçekleşen “Halkın Buluşmasında” dile getirilen 15 yıldır çözüm bekleyen yol sorununu 3 günde çözdü.

Göreve geldiği ilk andan itibaren vatandaş ve çözüm odaklı belediyeciliği ön planda tutan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, yaptığı mahalle buluşmalarının ardından vatandaşlardan gelen taleplere de hızlı ve kalıcı çözümler üretiyor. Alemdağ-Çatalmeşe ‘‘Halkın Buluşmasında” mahalle sakinlerinden gelen talepleri not alan Başkan Çerkez, vatandaşların 15 yıldır çözüm beklendiğini belirttiği Cevizlik Sokağa ve 130. Sokağa yol açılmasının yasal prosedürlerini tamamlayıp 3 günde çözüme kavuşturdu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez Halk Buluşmasında İletilen Sorunları Yerinde Çözmeye Devam Ediyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez yaptığı konuşmada şunları ifade etti: ‘‘Cevizlik Sokak ve 130. Sokaktaki yolun açık olmadığı bizlere yatığımız Halk Buluşmalarında iletildi. Bu problem yaklaşık 15 yıldır devam ediyormuş. Mahalle sakinleri tarafından kapalı olan yol ile alakalı yolun açılması için defalarca dilekçe verilmiş. Biz de yerinde tahkik ettik ve mevcut durumu görmek istedik. Yaptığımız çalışma ile yol, bugün bütün Alemdağ Mahalle halkının hizmetine açılıyor. Mühim olan insanların problemlerini yerinde dinleyip onlara çözüm üretmek. Halkın gününde iletilen sorunları çözmek için buraya geldik.  Açılmaz denilen yolu kısa bir sürede hizmete açtık. Artık bu yol tüm Alemdağ Mahallesi’ne ve Çekmeköye hizmet verecek“ dedi.Muhtar: Mahalle Sakinleri Rahatladı!

Alemdağ Mahalle Muhtarı Cengiz Yıldız ise ‘‘İmar uygulamasının olduğu yer mahallemizde bir problem haline gelmişti. Belediyemiz buradaki büyük problemi aştı, küçük detaylar kaldı. Yol açılmasıyla insanlar rahatladı.’’ dedi.Mahalle Sakinleri; Orhan Çerkez Herkesin Başkanı!

Alemdağ Mahallesi İlim Caddesi’nde otuz yıllık ikamet eden Şaban Karaaslan ise açılan yol çalışması için şunları dile getirdi: ‘‘Ben,  Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e teşekkür ediyorum. Halkın buluşmasında bana söz hakkı gelmişti. Ben de problemimizi ‘‘Halk Buluşmasında’’ dile getirdim. Başkanımız da sağ olsun bizi dinledi. 10-15 yıldır burası bu şekilde kapalıydı. İsteyince her şey oluyor. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez herkesin başkanı olduğu gösterdi. Belediye Başkanı Orhan Çerkez’e çok teşekkür ediyoruz, kendisine minnettarız. Biz, nasıl bir çocuğa şeker verirsin de çocuk sevinir aynen öyle sevindik. Duygularımı anlatamam. Her taraf açıldı mahalleye güzellik, ferahlık geldi… “ dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.