Dolar 32,1631
Euro 35,0722
Altın 2.471,25
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

“Aras Arslan, Büyük Oy Farkıyla Şile CHP İlçe Başkanı Oldu ve 2024 İstanbul İçin Umut Işıklarını Yaktı”

“Aras Arslan, Büyük Oy Farkıyla Şile CHP İlçe Başkanı Oldu ve 2024 İstanbul İçin Umut Işıklarını Yaktı”
29 Eylül 2023 14:38 | Son Güncellenme: 29 Eylül 2023 14:47
509

HABERMAX.Şile’de son yapılan CHP ilçe kongresinde büyük bir oy farkıyla galip gelen Aras Arslan, ilçe başkanlığına tekrar seçilerek önemli bir başarıya imza attı. Arslan, daha önce ilçe başkanlığı görevini yürütmüş, ancak bir ara görevi başka bir parti üyesine bırakmıştı. Son kongrede siyasi rakibini büyük bir farkla geride bırakarak ilçe başkanlığı koltuğuna geri döndü.

Arslan 2024 Nisan ayında bu bayrak önünde tekrar kahve içeceğiz.

Aras Arslan, bu önemli başarıyı Facebook hesabı üzerinden paylaştığı duygu dolu bir yazıyla kutladı. Paylaşımında, İstanbul için umut ışıklarının yanmaya devam edeceğini belirtti ve 2024 Nisan ayında Şile’deki destekçileriyle tekrar bir araya gelmeyi umut ettiğini ifade etti.

Arslan’ın tekrar ilçe başkanı seçilmesi, yerel siyasette önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor. Şile’nin yerel yönetiminde önemli sorumluluklar üstlenecek olan Arslan, ilçenin sorunlarına çözüm bulma ve yerel halkın taleplerini dinleme konusundaki kararlılığını vurguladı.

CHP Şile İlçe Kongresi’nde Aras Arslan’ın büyük bir destekle tekrar seçilmesi, parti içi birlik ve dayanışmanın bir yansıması olarak değerlendiriliyor. İlçede yapılacak çalışmalarla ilgili detaylar ve projeler, önümüzdeki dönemde ilçe siyasetine yön verecek.

Bu gelişmeyle birlikte, Şile’deki siyasi sahnede Aras Arslan’ın liderliği altında nelerin değişeceği ve ilçenin geleceğine nasıl katkı sağlayacağı merakla bekleniyor. 2024 Nisan ayı için umut dolu mesajları, İstanbul’un geleceği için heyecan uyandırıcı bir yol haritası olarak kabul ediliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.