Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Antalya’lı Müncester CHP’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı

Antalya’lı Müncester CHP’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı
21 Mart 2023 22:59
727
HABERMAX.Uzun yıllardır Antalya’da siyaset yapan, Antalya Vanlılar Dernek Başkanı olan iş insanı Murat Yaşar Müncester, 2023 Genel Seçimleri için CHP Antalya milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için 14 Mayıs tarihinin resmiyet kazanmasıyla birlikte siyasi partilerde yoğun bir hareketlilik başladı.

Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayanlar devam ederken Van kültürünü tanıtmak, sosyal dayanışmayı sağlamak, Van’a gönül veren, Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sunmak amacıyla uzun yıllardır Antalya’da önemli çalışmalara imza atan, 32 yıldır Antalya’da yaşayan ve elini taşın altına koyarak kentin sorunlarına sahip çıkan, çözüm önerileri sunan Antalya Vanlılar Dernek Başkanı Murat Yaşar Müncester, CHP Antalya milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Müncester sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Emek en yüce değerdir. Ülkemizi güzelleştirmek, daha yaşanılır hale getirmek için, umutsuzluğun içinden umut doğurmak için ömrümüzü feda ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partimize 28. Dönem Milletvekilliği için başvuru yapmış bulunmaktayım. “Gelişen Antalya, Büyüyen TÜRKİYE” için hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.