Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Antalya’da 3 projeye Günsan imzası

Antalya’da 3 projeye Günsan imzası
9 Haziran 2023 22:09
132

HABERMAX.Günsan’ın yenilikçi ürünleri Antalya’nın konutlarına fark kattı. Türkiye’nin en önemli projelerinin aydınlatma kontrolünde fark yaratan Günsan Elektrik, anahtar priz ve alçak gerilim ekipmanları alanındaki geniş ürün portföyüyle inşaat projelerinin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Günsan, son olarak Heaven Garden Homes, Xasa Life ve Trend Life projesinde Eqona ürünüyle yer aldı.

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanında 17 bin parçalık ürün portföyüne sahip olan Günsan, kamu projelerine ve prestijli konut projelerine değer katmaya devam ediyor. Yerli ve yabancı projelerde tercih edilen ürünleri ile de adından sıkça söz ettiren Günsan Elektrik’in bu çalışmalarından en yenisi Antalya’da yer alan Heaven Garden Homes, Xasa Life ve Trend Life projeleri oldu.

Yenilikçi ve şık tasarımlarla fark kattı

Günsan Elektrik’in Antalya’da yer aldığı projelerden Heaven Garden Homes ve Xasa Life’ta Günsan’ın yenilikçi ve şık bir tasarıma sahip olan Eqona serisinin füme rengi kullanılırken, Trend Life’ta ise Eqona serisinin beyaz renkli anahtarları tercih edildi.

Günsan Hakkında
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.