Dolar 32,6161
Euro 35,3344
Altın 2.471,79
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
28°C
Hafif Yağmurlu
Cum 29°C
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C

Çekmeköy’ün İş Dünyasından Önemli Ziyaret: Hamit Çelik, Bora Kılıç ve Seyfettin Yıldırım İle Görüştü

Çekmeköy’ün İş Dünyasından Önemli Ziyaret: Hamit Çelik, Bora Kılıç ve Seyfettin Yıldırım İle Görüştü
2 Temmuz 2024 19:57 | Son Güncellenme: 2 Temmuz 2024 20:07
299

HABERMAX. Çekmeköy ilçesi, iş dünyasının önde gelen isimlerinden Hamit Çelik’in bugün gerçekleştirdiği ziyaret ile hareketlendi. Çelik, Çekmeköy Belediyesi’ne yaptığı ziyarette, ilçenin önemli isimleri arasında yer alan CHP Belediye Meclis Üyesi Başkan Vekili Bora Kılıç ve Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Ziyaretin ilk durağı, Bora Kılıç ile oldu. İki isim, ilçenin gelişimi ve işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. Hamit Çelik, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Çekmeköy için büyük önem taşıyan Bora kardeşime her türlü desteği sunacağımı belirtmek isterim. İlçemizin daha da ileriye gitmesi için işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.

Ardından Hamit Çelik, Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım ile bir araya geldi. Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iş dünyasının ilçeye katkılarına vurgu yaptı. İkili, ilçenin genel durumu ve iş dünyasının beklentileri hakkında detaylı bir şekilde görüştüler.

Yıldırım  yapılan ziyaretlerin ilçenin sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, “İş dünyasının ve belediyemizin işbirliği, ilçemizin daha da ileriye taşınmasına yardımcı olacak. Hamit Çelik’in ve diğer iş insanlarımızın desteğiyle ilçemiz için güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Hamit Çelik, Bora Kılıç ve Seyfettin Yıldırım ile birlikte çekilen fotoğraflarla görüşmelerini taçlandırdı. İlçe sakinleri ve iş dünyası temsilcileri, yapılan bu tür görüşmelerin ilçenin kalkınması ve işbirliklerinin güçlenmesi adına olumlu bir adım olduğunu ifade ettiler.

Hamit Çelik’in ziyareti, Çekmeköy’ün iş dünyasıyla belediye arasındaki işbirliğini güçlendirme adına önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.Çelik, Çekmeköy Belediyesi’ne Yaptığı Ziyarette Bölge Gazetecileriyle Buluştu

Çekmeköy Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında iş adamı Hamit Çelik, bölge gazetecileriyle bir araya geldi. Ziyarette, Habermax’tan Durmuş Acar, Haberpusulasi.com’dan Gürhan Demirtaş ve Bizim Bölge Gazetesi’nden Ümüt Şener de hazır bulundu.

Hamit Çelik, belediye yetkilileriyle bölgesel konular ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gazeteciler ise ziyaretin detaylarını ve Çekmeköy’e dair önemli gelişmeleri yerinde takip ederek kamuoyuna aktardı.

Çelik, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Çekmeköy’ün geleceği ve kalkınması için iş birliği içinde olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Belediye yönetimi ise iş dünyası temsilcileriyle yapılan bu tür görüşmelerin bölgenin gelişimine katkı sağladığını vurguladı.

Hamit Çelik‘in, belediye ziyareti ve gazetecilerle buluşması, bölgedeki iş ve siyasi çevrelerde geniş yankı uyandırdı. Gözlemciler, bu tür etkileşimlerin yerel kalkınma ve iletişim açısından önemli olduğunu belirtiyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.