Dolar 32,3286
Euro 34,8454
Altın 2.391,08
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

HILTON İSTANBUL BOMONTİ HOTEL&CONFERENCE CENTER’DA ENERJİK BİR YAŞAMA ADIM ATIN

HILTON İSTANBUL BOMONTİ HOTEL&CONFERENCE CENTER’DA ENERJİK BİR YAŞAMA ADIM ATIN
9 Ekim 2023 16:33
128

HABERMAX.Hilton Istanbul Bomonti Hotel&Conference Center şehrin yoğunluğunda formunuzu korumanız, bakımlı ve enerjik görünmeniz için eforea Spa’da sizi keyifli bir güne davet ediyor.

eforea Spa sonbaharda avantajlı paketleriyle öne çıkıyor…
Kışa fit, sağlıklı ve enerjik girmek isteyenler için Hilton İstanbul Bomonti Hotel&Conference Center’in eforea Spa’sı yeni nesil bir spor deneyimi ve spa imkânı sunuyor. Lüks, rahat ve modern bir deneyimin birleştiği eforea Spa, kışa fit ve bakımlı girmek isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

eforea Spa’nın geniş ve ferah alanında profesyonel fitness eğitmenleri eşliğinde son teknoloji ekipmanlarla birlikte spor imkânı sunuluyor. eforea Spa’da yer alan yüzme havuzları şehrin günlük stresinden uzak keyifli bir yüzme deneyimi sunuyor.

eforea Spa, ‘Silver Üyeliği’ tercih edenler gündüz spor yapmak istediklerinde avantajlı fiyat koşullarından yararlanabiliyorlar.

”eforea Spa’da ruhunuza iyi gelecek alanlar”

eforea Spa sporun yanı sıra gün içerisinde şehrin stresinde rahatlamayı ve bakımı tercih edenler için Türk hamamı, sauna, macera duşu, buhar odası, jakuzi ve zengin masajlar içeren seçenekler sunuyor. Yazın maruz kalınan güneşin zararlı etkilerini cildinden silmek isteyenlere ekim ayı içerinde aynı gün hamam ve herhangi bir cilt bakımını seçenlere; yüzde 20 indirim uygulanacak.

eforea Spa’da ruhunuza iyi gelecek alanlarla hayatın tadını çıkarmanın şimdi tam vakti..

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:

Telefon: (0212) 708 31 05 numaralı telefonu arayabilir ya da

Lobi (L) katından Eforea Spa’ya ulaşabilirsiniz.

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi:

Dünyanın lider turizm ve konaklama şirketi Hilton Worldwide bünyesinde faaliyet gösteren Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Konferans Merkezi, 85’i suit 829 odası ile İstanbul’un en büyük oteli konumundadır. 12.000 metrekarelik etkinlik alanına ev sahipliği yapan otel, 6350 kişilik konferans kapasitesi, 32 toplantı odası ve biri dokuz metrelik tavan yüksekliğiyle İstanbul’un en büyük kolonsuz salonu olmak üzere iki balo salonuyla müşterilerine hizmet vermektedir. Hilton İstanbul Bomonti, tamamı cam ile kaplı 34 kat üzerine kurulu etkileyici mimarisi, şık dekorasyonlu odaları, Türk ve dünya mutfağından seçkin lezzetleri sunan restoranları, global anlamda En İyi Lüks İş Oteli Spa’sı ve En İyi Lüks Fitness Spa kategorisinde ülke ödülü alan Türkiye’nin ilk eforea SPA’sı ve nefes kesen Boğaz ve şehir manzaralarıyla İstanbul’un yeni çekim noktaları arasındadır. Şehrin iş, tarih, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakın mesafede bulunan otel, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de turistik amaçlı seyahatler için konuklarına eşsiz bir konaklama ve etkinlik deneyimi sunmaktadır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.