Dolar 32,2554
Euro 35,1067
Altın 2.467,07
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

AKP’nin kalesi Erzurum’da Gelecek Partisine büyük göç

AKP’nin kalesi Erzurum’da Gelecek Partisine büyük göç
14 Kasım 2020 23:56
1.225

AHA.Erzurum’da AK Parti’den Gelecek Partisi’ne büyük göç başladı.Gelecek Partisi’nin Erzurum’daki son çalışmaları neler? Şehirdeki siyasi atmosfer nasıl? İşte Erzurum’da son durumun fotoğrafı.
Gelecek Partisi’nin Erzurum’daki son çalışmaları neler? Şehirdeki siyasi atmosfer nasıl? İşte Erzurum’da son durumun fotoğrafı.

Gelecek Partisi Erzurum Teşkilat Başkanı Mesut Uğur Güven, Medya Notu Genel Yayın Yöntemeni Serhat Ramay’a açıklamlarda bulundu. Gelecek Partisi’ne toplu geçişlerin yaşandığını belirten Güven, Erzurum şehrinin belediye başkanı Mehmet Sekmen tarafından sömürüldüğünü anlattı.

İşte Gelecek Partisi’nin Erzurum’daki yetkililerinden ses getiren o açıklamalar…

Erzurum halkı yıllardır aynı isimleri görmekten ve bir türlü aradığı refaha kavuşamamaktan bıktı artık. Biz ülkemizin, Erzurum’un geleceği için siyasete atılmaya karar verdik. Hocamızın izinde emin adımlarla hedeflerimizi gerçekleştirmek için yürümeye devam edeceğiz.Erzurum’u şahlandıracak projelerimizle geliyoruz

Gelecek Partisi halkın refahı, mutlu geleceği için neler yapılmalı sorularına kafa yoruyor. Sadece benim 8 tane projem var. Doğu Anadolu’da göçü durduracak projelerden bahsediyoruz. 7 yaşından 70 yaşındaki teyzeme kadar herkesin işin bir ucundan uttabileceği yeni alternatifler üretmek için çabalıyoruz.

Erzurum’da AK Parti eriyor artık

Biz her saniye halkın içinde, halkla iç içeyiz. Ak Parti teşkilatlarından bize başvurup, oradaki kayırmacılıktan dert yanan bir sürü arkadaşımız var. Bizim davamız ülke. Onlar da ülkenin çıkmaza sürüklendiğinin farkında. Başkanlık sistemi Ak Parti Erzurum teşkilatını da vurdu.Korktuklarından dolayı bunları açıkça dile getiremiyorlar. Ancak o insanların hepsi bizim arkadaşımız. Ve yaşadıkları zorlukları bize anlatıyorlar.

Ak Parti’de üst düzey görev yapan arkadaşlarımız bile ‘Gelecek Partisi bizim için bir ışık, bir umut oldu’ diyebiliyor.

Çünkü partilerinde eleştiri yapamıyorlar. Korku her taraflarını sarmış. Yıldırma politikası var. Örneğin adamın görevi operatörlük ancak ona mobing yaparak kasap olarak atıyorlar. Bunlar yıllardır yaşanan ancak kimsenin korktuğu için dile getiremediği acı gerçekler.

Diyorlar ki ben Gelecek ailesine geçiyorum. Tehdit başlıyor. Senin baban, amcan falanca yerde müdürdür onu çöpe veririz. Devlet memurudur onu işten çıkarırız. Muhtarlar bize gelmeye korkuyor. Ama bu korkular ne bizi ne de halkımızı hiçbir şekilide yıldıramaz.

Gelecek Partisi’nin en büyük farklarında biri partimizin bir icraat partisi olmasıdır. Biz hiçbir zaman Erzurum’a deniz getirmeyi vadetmedik. Ancak Erzurum halkının hak ettiği onurlu yaşama, sağlıklı ve mutlu, huzurlu yaşama kavuşması için elimizden geleni yapacağımızı ve bunu başaramcağımızı halkımız biliyor, bize inanıyor.

Erzurum'da AK Parti'den Gelecek Partisi'ne büyük göç başladı 1 – compressed j3pk

AK Parti’ye hodri meydan

AK Parti bizim önümüze ne engel koyarsa koysun. O bent gelen o suyu tutmaz artık. Hodrimeydan. Erzurum’da Ak Parti teşkilatları ili bizim teşkilatlarımız aynı anda aynı sokaklara çıksın. Onlara kaldırımın solundan biz sağdan yürüyelim.  Bakalım esnaf, halk kime nasıl davranıyor.

Evlatlarıma güzel bir ülke bırakmak için Gelecek Partisi’ndeyim

Biz Gelecek Partisi neferleri olarak haram yemeye yeminli kadrolarız. Rızkı veren hüdadır kula minnet eylemem. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi ‘benim sağ ve sol kolumdaki melekler hakikati yazsınlar’ yeter.

Ben 43 yaşındayım ve hayatımda ilk kez siyasete girdim. Gelecek Partisi’nde çocuklarıma, evlatlarıma güzel bir Türkiye bırakmak için girdim bu yola. Cebinde çay içecek parası olmayan Allah’ın aslanları için, onların yarınları için.

Erzurum’da çözüm bekleyen sorunlar neler?

Ben kuyumcuyum. Bu ülkenin maliye ve hazine bakanı olarak Berat Albayrak istifa ediyorsa altın, euro, dolar pik yapar bunu bilmek için ekonomi uzmanı olmaya gerek yok. Bizde tam tersi oldu. Kıymetli maden düştü. Demek ki yanlış bizde değil onlarda. Altın yüzde 5 düştü. Hem de bir günde. Bu Türkiye tarihinde görülmemiş bir olaydır.

Bizim varımız yoğumuz şeker fabrikasıydı. Onun da ihalesinde ilk yarıda kimseyi sokmadılar. İikinci yarıda yüzde 60 kırımla Albayrak grubuna peşkeş çektiler.

Taşeron işçilerin Erzurum’da büyük sıkıntıları var. Mobing uygulanıyor. Bir kasap çöpçülüğe veriliyor. Bir makine mühendisi kasaplığa veriliyor. Bu dünyanın neresinde görülmüş? Belediye çalışanları iştirak şirketlerine geçirildi. Hiçbir haktan yararlanamıyorlar. Gelecek Partisi’nin dürüstlüğü, şeffaflığı, liyakata verdiği önemi görenler toplu şekilde Gelecek Partisi’ne geçmeye başladılar. En kısa zamanda fotoğraflar yayınlanacak.

Mazot almak için kızının küpesini satmak zorunda kalan köylüler var

Türk milletini bilim adamları çözememiş. Namus, toprak, vatan, örf, adet söz konusu olduğu zaman Nene Hatun örneğindeki gibi beşikteki bebeğini bırakıp vatanı savunmaya koşan analarla doludur bu topraklar. Evlat anasız büyür ama vatansız büyüyemez diyen neslin torunlarıyız.

Bizim işimiz köylüyle. Bize diyor ki ben mazot alamıyorum. Biz çocuğunun küpesini satarak mazot alan köylünün ayağına gidiyoruz. Onların dertleriyle hemhal oluyoruz.

Efkan Ala detayı

Efkan Ala’ya neden tekrar önemli görevler verildi? Çünkü Erzurum’da büyük çatlaklar oluştu. Bunun önüne geçmek istediler ama nafile. Efkan Ala’nın atanması doğrudan Gelecek Partisi’nin doğu ve güneydoğudaki yükselişini durdurmak için yapılmış bir hamledir.

Davutoğlu hala elif gibi. Ve şunu unutmamalı gerçek şah hiçbir zaman mat olmaz.

Ak Parti şu anda Davutoğlu’nun vazgeçilmez ekibiyle devam ediyor yoluna Naci Ağbal, Lütfi Elvan, Efkan Ala… Bu bir kez daha göstermiştir ki Davutoğlu’nun ilkeleri ve ahlaklı politikaları AK Parti’yi AK Parti yapan temel nosyonların en başında gelmekteydi.

Gelecek Partisi’ne Erzurum’da ilgi nasıl?

Özellikle güney illerinde kanaat önderimizle, büyük ailelerimizin hepsiyle görüşmeler halindeyiz. Köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Karşılaştığımız ilk soru ‘nerede kaldınız’ oluyor. Gelecek Partisi’ne topluca geçişler yaşanıyor artık. Önümüzde pazar günü şehrimizin önde gelen 7 büyük ailesi Partimize geçecek.

Merkez ilçelerimizde çok sağlam şekilde ilerliyoruz. Palandöken ilçesinde Ak Partiye üye 200’ün üzerinde isim Gelecek Partisi’ne geçti bile.

Senelerce şehrin güney güney ilçelerinde seçmen şansını hep ve Ak Parti ya da HDP ile denedi. Gelecek Partisi olarak biz bu kısır döngüyü de kırıyoruz. AK Parti’nin aile büyüklerine para yedirerek Erzurum’da alabileceği bir mesafe kalmadı çünkü.

Belediye ticaretle uğraşıyor

Belediyenin görevi halka hizmettir. Belediye ticaret uğraşmaz. AK Partili Mehmet Sekmen’in yönettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi emlak, kafe, oto yıkama, oto park, lokanta, petrol, palandöken kış merkezi her yerin işletmesinde var. Palakdöken dağında 6 tane kafesi var işlettiği. Belediye Kültür AŞ adıyla buraları işletiyor. Belediyenin Erzurum’da büyük bir talanı söz konusu. Bu memleket öğrenciyile geçiniyor. Bu memleketin başka gelir yok. Üretim yok, fabrika yok. Erzurum halkı için mevcut gelir kaynaklarını da belediye kendi iştirakleriyle ele geçirmiş durumda. Esnafın kazanması gereken para belediyenin cebine gidiyor.

Unutulmuşları unutmayanlar partisidir Gelecek Partisi

Unutulmuşları unutmayanlar gelecek partisidir. Bu bütün samimiyetimle, doğruluğumla haykırıyorum bu sözü. Biz sonuna kadar Davutoğlu hocanın hem yanındayız hem izindeyiz. Böyle bir ilim adamı, lider yoktur.

Yerel medya ile aranız nasıl?

Erzurum yerel medyasının Gelecek Partisi’ne yaklaşımı son derece sıkıntılı. Medyayı büyük oranda belediye başkanı Mehmet Sekmen yönlendiriyor. Erzurum’da parasal anlamda Ak Parti’nin beslediği bir medya söz konusu. Sabahtan akşama kadar bizim açığımızı arıyorlar. Bizi hedef haline getirmeye çalışıyorlar. Daha çok beklerler. Biz halkın içindeyiz, milletimizle beraberiz. Onların refahı için çalışıyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.