Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca kimdir
31 Ağustos 2020 22:43 | Son Güncellenme: 31 Ağustos 2020 22:45
1.289

AHA.Alim KARACA, 09 Temmuz 1973’te, Fethiye’de doğmuştur. Ailesi, daha önce Fethiye’ye bağlı olan Kumluova’nın tanınmış ve köklü ailelerindendir. Öğrenimine Kumluova İlkokulu’nda başlayan Karaca, ortaokul ve liseyi İstanbul Beylerbeyi’ndeki H.Ömer Sabancı okullarında, yükseköğrenimini ise, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamlamıştır.

Siyasi hayatına ise, İstanbul’da lise öğrencisi olduğu dönemlerde, CHP Gençlik Kolları’nda başlamıştır. Cumhuriyet değerlerine bağlı bir genç olarak yetişen ve doğduğu topraklara hizmet etmek üzere memleketine dönen Alim Karaca, 2009–2014 yılları arasında Kumluova Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, CHP’den Fethiye Belediye Başkanı seçilmiştir. Karaca, İngilizce öğretmeni Çiğdem Karaca’yla evlidir; biri kız, biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Karaca, hemşehrileriyle beraber olmaktan, futbol, basketbol ve voleybol oynamaktan keyif almaktadır. İstanbul’daki öğrencilik yıllarında lisanslı sporcu olarak Enka Spor Kulübü’nde voleybol oynamış olan Alim Karaca, koyu bir Fethiyespor taraftarıdır.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.