Dolar 32,2462
Euro 34,8013
Altın 2.424,16
BİST 10.112,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

AKP’li Üstün Kimse boşuna heveslenmesin. Dolar isterse 100 ₺ olsun. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak orada kalacak..

AKP’li Üstün Kimse boşuna heveslenmesin. Dolar isterse 100 ₺ olsun. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak orada kalacak..
9 Ağustos 2020 00:47
1.730

AHA.Gelecek Partili Üstün’den Berat Albayrak Yorumu: Konu aile meselesi haline geldi, Dolar 100 lira da olsa orada kalacak. Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Berat Albayrak’a yönelik “istifa” çağrılarına çarpıcı bir yorumda bulundu.

Erdoğan Berat Albayrak
Berat Albayrak’a yönelik sosyal medyada ve kamuoyunda yükselen istifa çağrıları hakkında değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı ve Geçmiş Dönem Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “Birçok konuda olduğu gibi bu mesele de artık aile meselesi haline geldi” ifadelerini kullandı.

Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kimse boşuna heveslenmesin. Dolar isterse 100 ₺ olsun. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak orada kalacak.. Bu konu başlangıçta siyasetin ve iyi yönetişimin konusuydu. Bir çok konuda olduğu gibi artık AİLE MESELESİ haline geldi…

Medyanotu

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.