Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Akın Türkoğlu, Yanındayız Derneği Genel Müdürü olarak atandı

Akın Türkoğlu, Yanındayız Derneği Genel Müdürü olarak atandı
28 Şubat 2024 09:45
81

HABERMAX. Yanındayız Derneği, geçtiğimiz yıl mayıs ayında gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nın ardından kurumsallaşma adımları kapsamında Genel Müdür atamasını gerçekleştirdi. Yanındayız Derneği Genel Müdürlüğü’ne Akın Türkoğlu atandı.

Pro-feminist erkek hareketinin Türkiye’deki öncüsü olan ve dünyada bu alanda faaliyet gösteren sayılı oluşumlardan biri olan Yanındayız Derneği, geçtiğimiz yıl mayıs ayında yapılan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından derneğin Genel Müdürlüğü’ne Akın Türkoğlu’nu atadı. Yanındayız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selen Okay Akçalı, atamaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, derneğin savunduğu değerleri yapısına entegre etmesinin öneminin altını çizerek, “Ülkemizde sivil toplumun kalkınmasını, özellikle hak savunuculuğu yapan STK’ların kurumsal yönetişim süreçlerini tasarlamasını toplumsal ilerlemenin anahtarlarından biri olarak görüyoruz. Kurumumuzun süreçlerinin sağlıklı işleyişi, sektöre örnek teşkil etmesi, diğer sivil toplum kuruluşları ile sinerjimiz için bu aşamayı kıymetli buluyoruz. Akın Türkoğlu’nun bilgi ve tecrübesinin derneğimizi ve Türkiye’de ortaya konacak toplumsal cinsiyet eşitliği eksenindeki çalışmaları farklı bir kulvara taşıyacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Akın Türkoğlu hakkında

Akın Türkoğlu, Yanındayız Derneği’nin yeni döneminde yönetim kurulu, komiteler ve tüm ekosistem ile stratejik iş planını hayata geçirecek. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Türkoğlu, CITI ve ING gibi uluslararası şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 2011-2016 yılları arasında Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nde (Türkiye İMSAD) Üye İlişkileri Müdürü, 2016 yılında ITE Grup’ta Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü, 2017-2018 yılları arasında Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtım Derneği’nde (İZODER) İş Geliştirme Müdürü, Türkiye EPS Sanayi Derneği’nde (EPSDER) Genel Sekreter Yardımcısı görevlerini yürüttü.

2023 yılından itibaren Türkiye Hırdavat Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HISİAD) Genel Sekreteri görevini sürdüren Akın Türkoğlu, 26 Şubat 2024 tarihi itibariyle Yanındayız Derneği Genel Müdürü olarak görevini sürdürecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.